Та ж "бавовна", тільки в профіль...

Сергей Стеблиненко  |  Четвер, 14 вересня 2023, 10:10
Ще не встигли догоріти російські плаваючі "каструлі" у Севастополі, щось дуже сильно вибухнуло, а потім запалало в Криму під Євпаторією.
Та ж "бавовна", тільки в профіль...

За інформацією підписників каналу "Кримський вітер"., під Євпаторію прилетіли безпілотники. Незважаючи на роботу ППО, БПЛА продовжували літати.

Згодом Суспільне додало, що вибухи у Криму пролунали у районі села Уютне, що на захід від Євпаторії.

"По вулицях їздять машини швидкої допомоги та рятувальників. Як розповіли Суспільному Крим місцеві жителі, у тому районі, де був вибух, розміщена військова частина №85683", – йдеться в публікації Суспільного.

Кримський Telegram-канал "ЧП Севастополь" пише про 4 потужні вибухи. Але наразі невідомо, чи мова йде про ті вибухи, про які вже писали місцеві жителі, чи це нові.

Речниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк повідомила, що сили оборони працюють по ворожих цілях.

Вибухи було чути в районі Заозерного в Євпаторії. Від вибухової хвилі в Євпаторії у багатьох "будинки ходили ходуном".

У той час, коли горіли дупи у військових частини №85683 міноборони країни-агресора стверджувало, що російська ППО у Криму нібито збила 11 БПЛА літакового типу. Тобто, "збиті" язиком генерал-пропагандистів українські дрони  продовжували вбивати окупантів вже після своєї офеційної загибелі. Ну, що тут робити - народжені брехати не робити цього не можуть...

Для довідки.
Євпаторія (кримсько-татарське Гезлеве) - курортне місто на західному узбережжі Кримського півострова на тимчасово окупованій території України, відоме своїми термальними джерелами та лікувальними грязями озера Мойнаки. Після захоплення у 1783 році Криму Росією ця назва знівечена в Козлів.
Від Євпаторії до Уютного (Отар-Мойнака) - 5-6 км.

comments powered by HyperComments