Що насправді сказав російський президент на Валдайському форумі (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Четверг, 27 октября 2022, 20:01
27 жовтня російський президент путін на Валдайському економічному форумі заявив дуже багато такого, що аж ніяк не відображає реальну політику росії по відношенню до України.
Що насправді сказав російський президент на Валдайському форумі (ВІДЕО)

Ватажок російського правлячого режиму, який визнаний Парламентською Асамблеєю Ради Європи, парламентами Естонії та Польщі терористичним, вдень 27 жовтня виступив на Валдайському форумі з промовою, темою якої було заявлено "... Світ після гегемонії: справедливість та безпека для всіх".

Втім, те, що він там далі сказав настільки відірвано від реальних дій росії, що ми підозрюємо, що форум був фейковий, замість путіна був двійник, який казав зовсім не про те, що росія робить насправді. І ми маємо у розпорядженні чорновий варіант відеозапису справжньої промови путіна.

Але по порядку.


Путін традиційно звинуватив країни Заходу у ескалації війни в Україні. Далі цитуємо мовою оригіналу: "Игра Запада кровавая, опасная, грязная. Она отрицает суверенитет стран и народов, отрицает их самобытность и уникальность, не ставит ни во что интересы других стран” – заявив пуйло.

Також ватажок російського терористичного режиму знову критикує країни Заходу за "споживацькі стереотипи", "стирання різниці" та комплекс "непогрішимості". Ще три цитати з нашими коментарями:

Запад насаждает потребительские стереотипы, чтобы расширить рынки сбыта своей продукции” - де там конкурентоздатна російська продукція? Вони навіть гудзиків не можуть робити.

"Упрощение и стирание различий стали сущностью современного Запада, в этом есть меркантильный интерес" - а ще є процес глобалізації, який йде вже більше 100 років разом з технічним прогресом.

Уверенность в своей непогрешимости – это очень опасное состояние, от него один шаг от уничтожения тех, кто им не нравится” - і тут риторичне питання, а яка там держава знищує все, що не схоже на неї? Яка росія методично знищує все неросійське, до чого може дотягнутися? Ну не хуйло ж?

Ватажка терористичного угруповання на чолі росії дуже турбує гендерна тематика. Так і бачу, як після оцієї фрази путін репетує "гойда"  та лізе у лазню до свого улюбленця шойгу. "Если западные элиты считают, что смогут внедрить в сознание своих людей, своих обществ странноватые, но новомодные тенденции вроде десятков гендеров и гейпарадов, так тому и быть, пускай делают что хотят!... Это их внутреннее дело, Россия в эти вопросы не вмешивается, в отличие от Запада, Россия в чужой двор не лезет”.

Лідер російських терористів дуже образився на те, що з ним ніхто не хоче мати справи. Ага, мешканцям Маріуполя, Києва, Херсону, Одеси хай це скаже після чергового ракетного удару. "Давайте жить дружно, давайте вести диалоги и укреплять доверие, а значит мир. Мы были абсолютно искренними. Что же мы получили в ответ? По всем возможным направлениям сотрудничества “нет”"

Ще путін почав брехати про те, що росія не хоче ядерного удару. А хто ж тоді як не колишній президент росії та нині повністю підконтрольний путіну мєдвєдев погрожує ядерною бомбою? "Нам не нужен ядерный удар по Украине, смысла нет — ни политического, ни военного”. 

Виявилося, що це саме путін вигадав ідею телефонного спаму про "брудну бомбу": “Это я дал указание Шойгу позвонить своим коллегам и проинформировать о возможной провокации с "грязной бомбой"”.

І наостанок, путін вважає українців та росіян єдиним народом. Що ж, ми бачимо в Україні, як путін відноситься до "свого", так би мовити, народу. Він його бомбить, обстрілює та знищує - наступні на черзі міста, які накаже обстріляти путін, це Воронєж, Ярославль та Москва. "российский и украинский народы едины, это исторический факт" - хай путін скаже це не на Валдаї, а на Дерибасівській. 

Втім, війну, яку росія веде проти України, путін вважає громадянською війною, тобто війною, яку ведуть між собою громадяни однієї держави. Треба дати путіну урок політичної географії та історії. Краще всього - за допомогою добрячого дрючка, так, щоб цей урок став для нього справді останнім.

comments powered by HyperComments