Блок "Главные новости" справа

11:11
Одеська область на ранок 11 жовтня залишається під повітряним ударом росіян, як і багато інших областей нашої України. 230-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, як і вчора, розпочинається з повіітряної тривоги.
14:35
9 жовтня йде вже 228-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. В нашому огляді - про спроби росіян атакувати дронами Одесу, про жахливий удар по Запоріжжю, ситуація на морі та на фронті, зміни командування російських окупаційних частин та наслідки вибухів на Керченському мосту.
13:10
Керченський або кримський міст отримав дуже важкі пошкодження від вибухів вранці 8 жовтня та тепер надовго непридатний для руху. Що сталося і чому, а також унікальні кадри цієї знаменної події.
12:12
Інформуємо про основні події в Одесі, на Чорному морі та на фронтах 7 жовтня. Що ми побажаємо російському президенту у його ювілей. Йде вже 227-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
12:45
Що відбувається в Одесі, про атаки дронів на Одесу та Білу Церкву, як армія України наступає на півдні та інших напрямках, ситуація у Чорному морі та зовнішньополітичне становище. Головні події 5 жовтня, вже 224-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
11:48
Ми коротко висвітлюємо ситуацію 4 жовтня в Одесі, на фронтах та на морі. Йде вже 223-й день Великої Віітчизняної віійни українського народу проти російських загарбників.
22:04
2 жовтня - вже 221-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Дуже лаконічно про головне за останні два дні. Що відбувається в Одесі, як ЗСУ наступають у Луганській та Херсонській областях, що там з вступом України до НАТО.
21:28
Сьогодні, 30 вересня, у свій 219-й день, Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників вийшла на новий рівень ескалації. Мир настане після повного вигнання окупантів та вже за наступного президента росії. Саме так відреагувала Україна на так звану "анексію" окупованих областей росією.
18:36
На телеканалі "Перший Міський. Одеса" проаналізував сьогоднішню оперативну обстановку на фронті 30 вересня. Як росіян оточили в Лимані, чому російська мобілізація не має ніякого сенсу та яку військову допомогу отримує Україна.
22:29
29 вересня - 218 день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Що відбувається в Одесі, де сновигає російський флот, яка зараз ситуація на фронтах та як наростає дійсно велика загроза ядерного удару.
11:33
28 вересня наш огляд оперативної інформації також, головним чином, присвячений Одесі - через чергові спроби російських обстрілів Одеської області. Йде 216-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, що відбувається на морі, на фронтах та як йдуть справи з військовою допомогою Україні. Що чекає путіна?
10:50
Йде вже 216-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, 27 вересня. Ми повідомляємо оперативну інформацію за сьогодні про спроби росіян атакувати Одесу та Одеську область, про ситуацію на морі та події на фронтах.
12:02
Наш огляд оперативної ситуації за 26 вересня зосереджує увагу на спробах росіян атакувати Одесу та Одеську область безпілотниками виробництва Ірану. Також, звичайно, про ситуацію на фронтах, про загрозу з моря та міжнародні відносини. Йде вже 215-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
18:20
У нашому сьогоднішньому огляді подій Великої Вітчизняної Війни українського народу проти російських загарбників за 23 вересня, 212-й день війни, головну увагу ми приділяємо відновленню ворожих ударів по Одесі.
18:53
В студии одесского телеканала "Первый Городской" анализирую возможное влияние мобилизации в России на общий ход войны и возможное отступление российского флота из Севастополя под ударами ВСУ.
17:17
В студії одеського телеканалу "Перший Міський" аналізую можливий вплив мобілізації в росії на загальний хід війни та можливий відступ російського флоту з Севастополю під ударами ЗСУ.
21:37
21 вересня - це 210-й день війни, Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. І саме з сьогоднішнього дня росія починає воювати насправді, а не у форматі вигаданої путінської "спецоперації". Аналізуємо поточну оперативну ситуацію та спробуємо побачити - що зміниться для нас після так званої "часткової мобілізації" на росії.
13:01
Огляд оперативної ситуації за 5 вересня. Одеську область майже не обстрілюють. ЗСУ проводить успішні наступальні дії одночасно на півдні та сході України в рамках стратегії непрямих дій. Зберігається загроза з моря від російського флоту, продовжується судноплавство з портів "Великої Одеси".
13:03
У сьогоднішньому огляді оперативної ситуації ми розбираємось, як росіяни замість Одеської області обстріляли околиці Севастополя, що там з Шойгу та багато бавовни у Херсонській області.
12:20
Трохи підводимо підсумки - війна йде вже півроку. Та висвітлюємо оперативну ситуацію на 25 серпня.
18:20
Оперативна ситуація 22 серпня. Події на фронті, в Одеській області та на морі.
21:26
Головні події 20 серпня в Одесі, на фронтах і на морі. Безумовно, найцікавіше зараз - це кримська бавовна, новий пакет допомоги Україні від США та чутки про нібито відставку голови Одеської військової адміністрації.
23:30
Головні події 18 серпня відбувалися досить далеко від Одеси, але нам є що сказати і про Одесу, і про Львів, і про події на фронті, і про становище на Чорному морі.
20:58
Аналізуємо головні новини 16 серпня - що відбувається в Одесі та Одеській області, на фронтах і на морі. І найцікавіше за сьогодні - таки з Криму. Там бавовна.
14:04
Аналізуємо оперативну ситуацію в Одеській області, на фронтах та на морі 14 серпня, на 172-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Чому не обстрілюють Одесу, удари по мостам через Дніпро та унікальні кадри ракетного залпу з фрегату "Адмирал Макаров".