Одесі не загрожує з моря жоден російський ракетоносець (ВІДЕО)

Вторник, 22 ноября 2022, 22:58
22 листопада у Чорному морі немає російських ракетних кораблів. Тому тимчасово загрози ракетних ударів з моря для Одеси та інших міст України немає.
Одесі не загрожує з моря жоден російський ракетоносець (ВІДЕО)

Кілька днів поспіль росіяни тримали у Чорному  морі від 6 до 8 бойових одиниць у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту. Серед них був один підводний човен з 4 ракетами "Калібр", який загрожував обстрілами Одесі та іншим містам України.

Сьогодні, 22 листопада, Чорне море поблизу берегів Криму патрулюють 6 російських кораблів та катерів, ще 2 - в Азовському морі. Серед них - немає жодного "Каліброносця". І це означає, що загроза ударів з моря для Одеси та інших міст України на даний момент відсутня. Хоча ситуація може змінитися у будь-який момент.

Детальніше про це у огляді подій в Одесі та оперативної інформації за 22 листопада.

У Чорному морі росіяни ніяк не можуть заважати чи погрожувати судноплавству - через обмеження "зернових домовленостей". "Зерновим коридором" у Чорному морі відправлено з морських портів Одеської області вже майже 12 мільйонів тон української аграрної продукції.

Інші ракетні кораблі та підводні човни росіян перебувають у базах - вони або небоєздатні через пошкодження, або не можуть діяти у штормову погоду, або просто перебувають у ремонті.

Також аналізуємо 5 можливих сценаріїв дій російського чорноморського флоту. Всі вони ведуть до неминучої ліквідації чф рф як організованої бойової сили

comments powered by HyperComments