ВІЙНА

16:06
Ще 31 серпня у США вперше за понад 40 років вийшов у море лінкор "Техас", який є ветераном Першої та Другої світових воєн.
10:20
Минобороны россии предложило премировать награжденных за убийства, изнасилования и мародерство в Украине российских орков земельными участками в Крыму. Правда есть одно условие - разорвать контракт, а стало быть дожить до конца войны, нельзя. Проект указа путина опубликован на федеральном портале проектов нормативных правовых актов.
09:17
Повідомляємо про те, що відбувалося на фронтах станом на ранок 3 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
18:50
На жаль, сьогоднішне святкування Дня міста в Одесі перетворилося на офіціозну фікцію та викликає у мене блювотний рефлекс.
18:01
Чорноморський флот росії 2 вересня трохи скоротив кількість ракетних кораблів у морі, які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
17:07
Начну, пожалуй, со знакомого с детства стихотворения Корнея Чуковского:
15:55
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наша держава розраховує на отримання від США танків "Абрамс", а від Німеччини - танків "Леопард-2".
10:50
Оперативне командування "Південь" ЗСУ відзвітувало про результати та події на південному фронті. Тут продовжуються удари по мостам через Дніпро з метою блокади росіян та поступове знищення окупаційних сил ракетно-артилерійськими та авіаційними ударами.
09:01
Інформуємо про перебіг подій на фронтах станом на ранок 2 вересня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.
16:21
Станом на 1 вересня ситуація у Чорному морі залишається без суттєвих змін.
15:35
В Одесі на меморіалі 411-ї берегової батареї можна побачити невелику виставку трофеїв - знищеної російської військової техніки. Тут є танк, пара бронетранспортерів та військова вантажівка. Чому такі виставки важливі та чому вони свідчать про українські перемоги на фронті.
14:01
Оперативне командування "Південь" ЗСУ відзвітувало про поточну оперативну ситуацію на фронті. Загалом, на півдні України росіяни перейшли до оборонних дій, а ЗСУ здійснюють вогневий вплив на ворожі комунікації, в тому числі знову б'ють по мостам через Дніпро та штабам.
10:05
Прямо сейчас происходят удивительные вещи, которые еще вчера можно было посчитать фантастикой.
09:28
Вночі 1 серпня росіяни спробували здійснити ракетний обстріл Одеської області.
08:56
Інформуємо про події на фронтах за офіційними даними Генштабу ЗСУ за ранок 1 вересня.
21:51
Наскільки це можливо в умовах інформаційної безпеки, аналізуємо - що зараз відбувається у Херсонській області, на південному фронті.
19:09
Сьогодні, у останній день серпня, ми аналізуємо стратегічну та політичну ситуацію на Чорному морі - що загрожує Одесі і наскільки реальна ця загроза з моря.
13:23
Слова песни группы "Моральный кодекс" как нельзя лучше описывают то, чего ждут люди от поездки 13 членов миссии МАГАТЕ на Запорожскую атомную электростанцию.
10:51
Вы будете смеяться, но все утверждения генерал-брандмейсера Шойгу о том, что российские ракетчики уничтожили больше РСЗО HIMARS, чем их передали Украине американцы... верны. Как, впрочем, и опровержения минобороны Украины о том, что ни одна из систем залпового огня не получила никаких повреждений!
08:57
Інформуємо про події на фронті станом на ранок 31 серпня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.
17:40
Україна відреагувала на факт проходження протокою Босфор вантажного судна "Sparta II", яке перевозило зенитно-ракетні комплекси С-300 з Сирії до Новоросійська.
16:03
Этот замечательный диалог из шедевральной советской кинокомедии прекрасно соответствует происходящему сегодня на оккупированных территориях.
15:15
30 серпня у Чорному морі у складі оперативного з'єднання російського флоту перебувають три надводні кораблі, які погрожують ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
10:57
Вранці 30 серпня в небі над Одесою було збито російський розвідувальний безпілотник.