Загарбники-росіяни атакували Одесу

Неділя, 6 жовтня 2024, 14:41
Одеська міська рада та обласна військова адміністрація оприлюднили подробиці нічної російської атаки "шахедами" на Одесу.
Загарбники-росіяни атакували Одесу

Терористи-росіяни вночі атакували Одесу і Одеську область ударними безпілотниками та балістичними ракетами.

Сили протиповітряної оборони вели довгу та напружену роботу. Повітряну тривогу в Одеській області оголошували двічі. Перший раз це було з 21:57 по 0:22 - і в цей час росіяни атакували "шахедами" Одесу, Ізмаїл та Одеську область загалом. Дуже активно працювала система ППО. Другий раз тривога була з 2:27 по 2:57 ночі - в цей час повідомлялося про запуск росіянами балістичної ракети у напрямку Одеси, та було чутно звук вибуху.

Внаслідок атаки в Одесі сталося загоряння торговельного обладнання в складській будівлі на площі 100 м² у Хаджибеївському районі міста. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Через падіння уламків загорілися вантажівка та сміття, постраждала одна людина. Чоловік ушпиталений. Осколками також пошкоджено газовий трубопровід, витік газу швидко ліквідували співробітники ДСНС.

На жаль, під час атаки постраждав один чоловік, наразі він перебуває у медзакладі у важкому стані, медики надають йому усю необхідну допомогу.

Щодо ракетної атаки: внаслідок обстрілу пошкоджено суховантажне цивільне судно в одному з портів Одеської області. На щастя, люди не постраждали. 

Правоохоронці документують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення.

comments powered by HyperComments