Армія України продовжує наступ

Вторник, 5 сентября 2023, 11:30
Українська армія продовжує наступальні дії на двох напрямках. Один з них, у Запорізькій області, може поставити у разі успіху під вогневий контроль сухопутні шляхи окупантів до Криму чи навіть дати можливість вийти до Азовського моря.
Армія України продовжує наступ

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

В напрямку Роботине-Новопрокопівка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Ворог несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

В той же час Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області.

Також, на Лиманському та Бахмутському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки, Білогорівки та північніше Кліщіївки. Важкі бої тривають.

comments powered by HyperComments