Цирк на дроті...

Сергей Стеблиненко  |  Вторник, 13 февраля 2024, 10:20
Вірніше, "Циркон". Той самий, яким останні 10 років хвалився жлоб з пітерського підворіття, а 140 мильонів бидловатого населення обсиралися від самолюбування.
Цирк на дроті...

Так, ось - директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін підтвердив, що під час ракетної атаки ворога на столицю України 7 лютого ту "неперможну" залізяку під назвою "Циркон" було збито бійцями нашого ПВО.

"За попередньою інформацією, дійсно маємо наявний факт використання ракети 3М22 "Циркон". Про це свідчить маркування на частинах та уламках, ідентифікація вузлів і деталей, особливості відповідного типу зброї.

...Загалом у російських ракетах є деталі, які можуть застосовуватися одразу в кількох типах виробів, інші – вузли лише для конкретних зразків. У цьому випадку бачимо елементи, які характерні саме для ракети типу 3М22 "Циркон". Специфічні маркування мають частини та уламки реактивного двигуна та рульових механізмів.

акета 3М22 "Циркон" складається з комплектуючих вузлів, що позначаються відповідним маркуванням 3Л22, 3В22 тощо, тобто літера може відрізнятися, але загальне маркування для ракет – 3М22.

На кількох уламках шляхом лазерного гравіювання та методом тиснення виконано надпис 3Л22, що свідчить про конкретний вузол з конкретного виробу. Крім того, болти на рульових механізмах мають маркування у вигляді цифр 26, що є особливістю "Циркону". Інші маркування на уламках ракети вказують на дату виробництва її складових компонентів − кін. 2023-2024 роки. Це означає, що ракета була зібрана нещодавно.

Мікроелектроніка малозбережена та практично не піддається аналізу через фізичні пошкодження. Здійснюються заходи для визначання складу металу з фрагментів корпусу ракети та термоізоляційних матеріалів".

Це вже третя ракета, яка по словам пітерського викидня є "непероможною". Першою був "Іскандер", другим - "Кинджал"

Ця сволота так старанно надувала щоки, що навіть не помітила, як обісралася по самісенькі вуха. Американський зенітний ракетний комплекс MIM-104 Patriot клацає цю хріновину немов горіхи.

Ви тільки подумайте - ЗРК 1976 року збиває все, що розробляли російські барани всією "отарою" вже у 21 столітті:

- перший пуск "Циркону" відбувся у 2016 році. Усього було 9 спроб підняти цю залізяку над поверхнею вігребної ямі під назвою паРаша. Постріл по Київу був ювілейним - десґятим, але щось пішло не так,

- "Іскандер" було прийнято на озброєння у 2006 році,

- про "Кинджал" (авіаційний варіант "Іскандеру") людство почуло у 2017 році.

Може хтось розтлумаче мені навіщо ці виродки вкладали мільярди грошей в те, що старенька американська ЗРК збиває з тією ж легкістю, як бреше про "аналоговнєт" маразматичний бункерний дідусь?

Вартість ракети "Іскандер" - $3 млн, "Кинджал" - $10 млн, , "Калібр" - $6,5 млн. Скільки коштує "Циркон" невідомо. А ось ракети до Patriot до $3 млн.

comments powered by HyperComments