Удар по Зміїному і коли Україна знищить Керченський міст (ВІДЕО)

Понедельник, 20 июня 2022, 18:38
У ефірі одеського телеканалу "Перший Міський" аналізую можливості України щодо ракетних, артилерійських та авіаційних ударів по російському флоту, по окупованому острову Зміїний та навіть Керченському мосту.
Удар по Зміїному і коли Україна знищить Керченський міст (ВІДЕО)

Деталі - у відеосюжеті від 17 червня.

В той самий день, коли ЗСУ знищили російський буксир "Василий Бех". я взяв участь у телеефірі щодо можливості удару України по російському флоту, по окупованому острову Зміїний і навіть по Керченському мосту. Виявилося, що всього одного-двох залпів з сучасних РСЗВ достатньо, щоб знищити на тому Зміїному все або майже все.

З того часу пройшло кілька днів - і Україна вже завдала удару по Зміїному. Україна має можливості для того, щоб знищити весь російський флот у зоні досяжності протикорабельних ракет "Нептун" (280 км) та "Гарпун" (120 км чи навіть теж 280 км). За деяких умов, наприклад після визволення Херсону, Україна зможе завдавати ракетних ударів і по головній базі флоту росії - Севастополю.

Одна з пріоритетних цілей для ЗСУ - це Керченський міст. Тим паче, що вже є в наявності вся документація на нього, яка розкриває всі сильні та слабкі місця цієї споруди. Але поки що немає досить далекобійних ракет для гарантованного руйнування цього мосту. Але при першій же можливості Україна завдасть удару і знищить цей міст.

comments powered by HyperComments