Російський флот готує ракетний удар по Одесі (ВІДЕО)

Понедельник, 28 ноября 2022, 15:10
Сьогодні, 28 листопада, чорноморський флот росії вперше за кілька днів вивів у море надводний корабель - ракетоносець. Це свідчить про посилення загрози ракетних ударів для по Одеській області.
Російський флот готує ракетний удар по Одесі (ВІДЕО)

У Чорному морі 28 листопада перебувають 11 російських кораблів та катерів у складі оперативного з'єднання. Серед них вперше з 23 листопада - один надводний ракетний корабель з 8 крилатими ракетами "Калібр". Це є непрямою ознакою підготовки росіян до наступних ракетних ударів по українській енергетичній інфраструктурі. Про це навіть звернули увагу у офіційних повідомленнях відповідального за оборону Одеси оперативного командування "Південь".

Перед цим протягом кількох днів, від масованого ракетного удару 23 листопада, росіяни тримали всі свої надводні та підводні ракетоносці чорноморського флоту у своїх базах Севастополі та Новоросійську.

Також російський чорноморський флот виконує логістичні перевезення з Новоросійську до портів на окупованих територіях на Азовському узбережжі та Криму. Через пошкодження Керченськог мосту росіяни досі не можуть повноцінно везти забезпечення в Крим.

Висвітлюємо 5 можливих сценаріїв дій російського чорноморського флоту. Всі вони ведуть до неминучої ліквідації чф рф як організованої бойової сили

Також про підготовку росіян до можливого ракетного удару по Одеській області та іншим регіонам України у нашому огляді оперативної інформації за 28 листопада.

Слід зазначити, що обидві основні бази чорноморського флоту росії опинилися під постійною загрозою неминучого удару з боку українського флоту - і Севастополь, і Новоросійськ.   

comments powered by HyperComments