Война

13:33
Німецький концерн з виробництва озброєння Rheinmetall відновлює виготовлення 35-мм зенітних снарядів та обіцяє надати їх Україні у кількості 300 тисяч штук.
10:38
Вообще-то, немцы тут совсем ни при чем. Разве что первыми сообщили эту любопытную новость.
09:22
З самого ранку 24 липня російську столицю москву атакують невідомі безпілотники.
08:44
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті та в Одесі станом на ранок 24 липня не основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.
13:33
Судячи з руйнації, якої цієї ночі ворог піддав історичний центр Одеси, саме цього хотіли "любітєлі руського міра" у 2014 році, коли гарлали, як скажені "путін ввєді танкі", обстрілюючи фуибольних болільників на Дерибасівській вулиці? Ось він і прийшов до вас, паскуди, але щось не бачу на ваших "вєрноподданнних" обличчях великої радості...
12:22
В ніч на 23 липня росіяни завдали ще одного найпотужнішого ракетного удару по Одесі, випустивши 19 ракет різних типів, з яких лише 9 було збито. Інші 10 спричинили численні руйнування історичного центру міста.
10:09
Повідомляємо перші деталі нічного обстрілу Одеси та про головні події на фронті станом на ранок 23 липня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
14:52
Через кілька днів після ракетного удару по історичному центру Одеси це помітили в ЮНЕСКО.
12:59
21 июля всемирно известный новостной телеканал CNN опубликовал любопытную статью, за которую дружно ухватились как российские пропагандисты, так и наша украинские оппозиционеры. Речь в статье шла о хищениях предоставленного Украине американцами оружия и боеприпасов со ссылкой на отчет генерального инспектора Пентагона.
11:46
Ніч на 22 липня минула в Одесі без обстрілів. А невелику атаку дронів на Україну відбили зенітники.
10:18
(почти по дедушке Крылову)
09:04
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 22 липня
13:18
Вранці 21 липня росіяни продовжили ракетні удари по Одеській області.
11:36
В рамках нового пакету військової допомоги Німеччина почала передачу раніше обіцяної великої партії танків Leopard1A5.
09:59
Продовжується наступ армії України на двох основних напрямках у Донецькій та Запорізькій областях.
09:20
В ніч на 21 липня росія завдала ракетного удару по сільськогосподарському підприємству в Одеській області.
08:47
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті станом на ранок 21 липня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
19:32
У відповідь на російські обстріли Одеси, в тому числі портової інфраструктури у так званій трійці портів "Великої Одеси" та порушення росією своїх зобов'язань за зерновими домовленостями перед ООН та Туреччиною Україна завдала політичного удару у відповідь. Тепер російські порти у Чорному морі офіційно заблоковані.
17:07
Министерство обороны Украины опубликовало знаковое сообщение, которого с нетерпением ждали граждане Украины.
14:51
Останні російській обстріли Одеси спонукали США надати Україні не просто черговий пакет військової допомоги, а ще й акцентувати передані засоби саме для посилення ППО приморської зони - Одеси та портів.
14:04
Российские оккупанты третью ночь подряд атакуют ракетами и дронами Одессу, Николаев и Черноморск, целясь по портовой инфраструктуре, но попадая в жилые дома и административные здания.
11:50
Минобороны Недороссии с 20 июля будет считать все суда в акватории Черного моря, идущие в украинские порты, потенциальными перевозчиками военных грузов и своими легитимными целями. Таким сообщением контора оленевода Шойгу "порадовала" сегодня африканские страны, ожидающие поставок украинского зерна.
10:13
В Одеській розповіли про наслідки нічного удару по Одесі. Одна людина загинула, ще 8 отримали поранення.
09:27
В ніч на 20 липня комбінований повітряний удар росіян ракетами різних типів і дронами був спрямований на Одесу і Миколаїв.
08:43
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 20 липня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.