Один з російських шахедів залетів у Румунію

Середа, 24 липня 2024, 14:49
Під час нічного повітряного удару один з російських дронів-камікадзе якимось чином залетів на територію Румунії і там вибухнув.
Один з російських шахедів залетів у Румунію

В Міноборони Румунії підтвердили, що шукають уламки російських БпЛА, які, ймовірно, впали на території країни під час нічної атаки "Шахедів" на Україну.

 "У ніч з 23 на 24 липня російські війська здійснили нову серію ударів з безпілотників по об'єктах на території України, поблизу кордону з Румунією в повіті Тульча.
У зв'язку з цією ситуацією Міністерство національної оборони посилило моніторинг та спостереження за повітряним простором країни силами та засобами бойової служби повітряної поліції", - йдеться у повідомленні.

У Румунії стверджують, що після 2:00 у небо підняли два літаки F-16 для моніторингу повітряного простору. Крім того, на місцях поблизу села Плауру розпочали розслідування для "пошуку можливих предметів, які впали на національну територію".

Під час нічного повітряного удару у різних пабліках повідомлялося про детонацію одного з дронів-камікадзе на румунській території навпроти Ізмаїлу в районі села Плауру.

Всього росіяни минулої ночі задіяли для удару по Україні 23 дрони типу "шахед", більшість з яких атакувала Ізмаїл. З них було збито 17 дронів, в тому числі 3 підрозділами Морської охорони Держприкордонслужби і ще 2 - силами ВМС України.

comments powered by HyperComments