Для посилення ППО Одеської області передано ще шість пікапів

Пятница, 3 ноября 2023, 12:32
Один з великих благодійних фондів передав чергові шість пікапів для посилення тих військових частин, які забезпечують ППО Одеської області.
Для посилення ППО Одеської області передано ще шість пікапів

Ті військові підрозділи Тероборони та Нацгвардії, які займаються ППО в Одеській області, отримали ще 6 автомобілів - пікапів підвищеної прохідності. Машини передав благодійний фонд Урбанського "Придунав'є". 

Машини будуть виконувати бойові завдання у складі маневрених груп під засоби ППО і нести службу на об’єктах критичної інфраструктури для захисту від повітряних російських атак.

Окрім того, у салонах машин на захисників чекають приємні сюрпризи від вихованців та освітян навчальних закладів Саф’янівської громади – пакунки зі смаколиками та вітамінними заготовками для підтримки імунітету. Додали школярі до передачі і часточку душі у вигляді малюнків на патріотичну тематику.

Військові щиро подякували фонду “Придунав’є” за завжди вчасну підтримку. Доєднався до них і заступник заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Харлов: “Впевнений, що військові частини Національної гвардії Територіальної оборони будуть використовувати ці автівки виключно на благо Одещини з гарним результатом для охорони та безпеки регіону“. 

Загалом, включаючі вказані машини, фонд передав для військових потреб вже 142 автомобілі. І це не лише універсальні пікапи, а ще й мікроавтобуси, вантажівки та навіть великий сідловий тягач для перевезення великогабаритних вантажів, в тому числі військової техніки. Всі машини закуповуються поза межами України та проходять ремонт, відновлення та підготовку для роботи у вкрай важких умовах фронту.

comments powered by HyperComments