Росіяни завдали повітряний удар

Воскресенье, 4 июня 2023, 12:46
В ніч з 3 на 4 червня росіяни завдали нового повітряного удару, але дуже обмеженого масштабу.
Росіяни завдали повітряний удар

Ще до півночі з аеродрому у Мурманській області злетіли 6 бомбардувальників Ту-95, і стало зрозуміло, що буде удар. Подробиці у нашому відео.

Сам комбінований наліт здійснювався у проміжок з 1-ї до 4-ї години ночі. В цей час росіяни з цих 6 літаків випустили 6 крилатих ракет Х101 - з району над Каспійським морем. А з Брянської області запустили 5 ударних дронів іранського виробництва.

З цієї кількості сили ППО збили 4 ракети та 3 дрони за даними Генштабу ЗСУ. О

днак, як інформує речник повітряних сил Юрій Ігнат, з того, що не збили, дві ракети влучили у оперативний аеродром у Кіровоградській області, інформації про руйнування та пошкодження немає. А два дрони пошкодили об'єкти інфраструктури Сумської області.

Також напередодні росіяни вдарили кількома ракетами Іскандер по Дніпропетровській та Донецькій областям. У передмісті Дніпра ракета влучила між житловими будинками.

Одночасно ми бачимо, як ЗСУ завдають ракетних та інших ударів по базам росіян на окупованих територіях. Їх уражають в порту Бердянська, в Генічеську та у інших місцях. А російська так звана "ПВО" нічого не може зробити.

Уточнення:

Сьогодні вночі противник застосував крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555 та іранські ударні БпЛА “Shahed-136/131”. За уточненою інформацією, силами та засобами повітряних командувань, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 4 із 6 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 6 із 8 ударних БпЛА «Shahed-136/131» - Генштаб

comments powered by HyperComments