18:14
Каждый атлет, который усердно работает над набором мышечной массы, должен знать, что принимая стероиды, он наносит серьезный вред своему организму. Такие средства имеют массу побочных эффектов. Одной из главных проблем, возникающих на фоне длительного употребления анаболиков, является снижение интенсивности выработки тестостерона. В этом случае опытные бодибилдеры используют т.н. «антиэстрогены». Это группа фармакологических препаратов, стимулирующих естественную выработку эстрогена. Клинически доказано, что самым эффективным среди них является кломид.
16:55
Президент США Джо Байден в своем выступлении заявил об ужесточении действующих против россии санкций и пригрозил еще более серьезными последствиями за эскалацию агрессии.
13:29
Эти слова сегодня звучат от российских нацистов, оказавшихся в плену в Украине и, увы, многие мои соотечественники верят в "намотанные на локоть сопли" вчерашних завоевателей. Просто народ у нас чрезмерно добрый.
12:42
Показываем, как выглядит готовая к обороне от русских Одесса.
11:42
В ходе той войны, которую россия развязала против Украины, войска агрессоров несут потери.
10:25
Продолжаю анализировать события войны украинского народа против российских захватчиков. В Одессе смеются с того, как накануне русский корабль стрелял ракетами то ли по воробьям, то ли по чайкам.
09:25
Сегодня совершил тайную вылазку на страничку российского Интерфакса в Фейсбуке. Давно не бродил по мокшанским информационным болотам и был чрезвычайно удивлен девственной чистотой мест для комментариев - ни одного. Лайков под постами, практически, тоже нет. Лишь под одним материалом красуется одинокое "нравится", да и то читателя из Украины. Думаю, это не случайно - в статье говорится о выделении США $50 млрд на гуманитарную помощь Украине.
08:20
На 16-й день війни українська залізниця продовжує роботу з регулярних та евакуаційних пасажирських перевезень. Також виконуються перевезення стратегічних та гуманітарних вантажів. З Одеси відправляються два евакуаційних потяги.
00:26
Зараз, під час війни, одесити згуртувалися всі разом, щоб дати відсіч російській агресії та перемогти.
21:09
Генштаб армии Украины публикует официальную информацию о положении на фронтах обороны Украины от российских нацистов.
17:55
Правительство рекомендует украинцам ехать в обход основных автодорог, чтобы избежать пробок.
16:10
Днем 10 марта было зафиксировано присутствие на внешнем рейде порта Одесса русского военного корабля. Он стрелял зенитными ракетами в небо.
13:17
10 марта в Турции (Анталья) прошли переговоры министров иностранных дел Украины Дмитрия Кулебы и россии сергея лаврова. Цель - прекращение огня - достигнута не была.
12:14
Так назывался, на мой взгляд, первый и, боюсь, последний лирический фильм о Второй мировой войне, снятый в 1944 году легендарным режиссёром Иваном Пырьевым. История любви наивных влюбленных - артиллериста Василия и зенитчицы Вары, которые договорились встретиться в условленном месте в 6 часов вечера после окончания войны. Еще гремели орудия, громыхали танки, взрывались авиабомбы, но парень и девушка мысленно уже спешили на свидание...
11:11
Продолжаю анализировать ход событий войны украинского народа против российских захватчиков. На 15-й день войны 10 марта есть хорошие новости из Одессы: враг перестал обстреливать и бомбить город.
10:12
Продолжаем обзор событий войны украинского народа против русских захватчиков на основе официальных данных командования армии Украины.
09:09
Українська залізниця продовжує системну роботу з перевезення пасажирів на 15-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
22:51
С самого первого дня Великой Отечественной войны украинского народа против русских захватчиков Харьков стал фронтовым городом. Каждый день город обстреливают.
20:39
По данным Генштаба Вооруженных сил Украины, к вечеру 9 марта обстановках на основных направлениях боевых действий стабилизировалась, российские агрессоры прекратили активные попытки наступления.
16:26
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
1015
17:04
Новою назвою міста Южний (Южне) Одеської області стане Порт-Аненталь.
922
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
810
17:37
Для мешканція напівзруйнованої 9-поверхівки у Пересипському районі Одеси дуже суттєво збільшили обсяги компенсації за втрачене житло за державними програмами.
792
18:03
5 одеських вулиць отримають назви на честь загиблих героїв України.
782
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
674
13:13
Сьогоднішній ракетно-дроновий удар завдав дуже важкі ураження енергетичній системі України. Ситуація в Одеській області одна з найважчих.
641
14:02
Аналізуємо становище флоту росії, який готується остаточно залишити бази у окупованому Криму, зокрема Севастополь.
641
12:02
Дерусифікація та деколонізація у назвах населених пунктів Одеської області триває. Верховна Рада вирішує перейменувати ще 11 міст і селищ, де місцева влада не спромоглася вчасно вирішити питання про нові назви самостійно.
632
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
619
15:45
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
608
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
605
12:18
За ніч і ранок 23 березня енергетики досягли значних успіхів у відновленні пошкоджених об'єктів енергетики біля Одеси.
601
10:16
У ніч на 11 квітня росіяни вперше за поточний місяць завдали комбінований удар ракетами різних типів та дронами-камікадзе. Одеська область також стала його ціллю, а перед цим зазнала удару балістичними ракетами.
561
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
543
10:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
535
15:51
В Одеській області завершено розслідування щодо працівника Роздільнянського районного ТЦК та правоохоронця, які займалися продажем "білих квитків" серед військовозобов'язаних. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
533
12:40
Наступний етап реставрації та відновлення будинку Руссова не погоджений центральними органами ДАБІ.
525
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
521
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
503
13:20
П'ятим за рахуном заступником голови Одеської ОВА призначено через процедуру погодження у Кабміні Антона Шалигайла.
480
15:54
Найбільш складною ситуація з електропостачанням залишається у Одесі та Харкові.
465
13:25
Якщо ситуація на фронті не зміниться у гіршу сторону та не буде погодних катаклізмів - то приблизно у травні слід чекати на відкриття пляжного сезону.
460
11:06
Ремонт пошкоджених російськими обстрілами електромереж та енергетичних об'єктів, пошкоджених російськими повітряними ударами.
445
13:31
У ніч на 14 квітня були завдані повітряні удари як по Україні, так і по Ізраїлю, які здійснили з росії та Ірану.
440
15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
422
11:57
До 7 квітня в Одесі буде працювати система центрального опалення.
411
11:02
Одеські рятувальники отримали 4 пожежні автоцистерни підвищеної прохідності марки Mercedes від благодійного фонду Говарда Баффета.
351
14:53
ДБР викрила організовану злочинну групу посадовців, які організували схему взяття хабарів з експортерів зерна у портах Одеської області.
342
10:20
У ніч на 29 березня відбувся черговий повітряний удар росіян ракетами різних типів та дронами-камікадзе типу "шахед".
337