15:05
Еще не остыли страсти после отказа Польши впустить на свою территорию дважды обделавшуюся на Бали "грустную лошадь" для участия в мероприятии ОБСЕ, как с ним и ее "пристяжным" приключилась новая напасть - российских чиновников отказались приглашать на традиционную Мюнхенской конференции по безопасности из-за нежелания "давать платформу для их пропаганды", о чем сообщил председатель конференции Кристоф Хойсген.
14:21
Протягом листопада залізничники встановили своєрідний рекорд - перевезли через західні кордони України більше 1 мільйона тон зернових вантажів..
13:33
Але в Одеській області продовжують діяти екстрені відключення електроенергії, без графіку.
12:48
Уряд Франції почав створення спецтрибуналу для розслідування, суду та покарання винних у російських військових злочинах в Україні.
12:02
Памятник Александру Пушкину демонтировали в Ананьеве Одесской области. Причем, бюст убрали по личному распоряжению городского головы Юрия Тищенко.
11:18
В нашому огляді головних подій за 1 грудня та останні дні ми аналізуємо енергетичну ситуацію в Одесі, про маркери "русскогомира" в Одесі, підготовку росіян до нових ударів, ситуацію по лінії зіткнення та на Чорному морі, а також міжнародне становище зі зростанням допомоги Україні та ізоляції росії. Йде 281-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Наш огляд досить детальний, тому давайте дивитися до кінця.
10:36
30 листопада на сесії Одеської міської ради не був підтриманий проект рішення про звернення до центральної влади з вимогою фактичної заборони православної церкви московського патріархату.
10:01
Волонтери проекту "Донор. Одеса" збирають кошти для придбання спеціальної центрифуги, необхідної для процедур переливання крові у військовому шпиталі.
09:09
Франция начала вместе с европейскими и украинскими партнерами работать над созданием специального трибунала, который будет расследовать преступления, совершенные в Украине российскими агрессорами, говорится в сообщении французского МИДа.
08:38
Вранці 1 грудня на маршрути в Одесі після перерви в кілька днів вийшли 80 трамваїв та 49 тролейбусів.
08:21
Повідомляємо на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ про головні події на фронті станом на ранок 1 грудня.
21:30
Завтра, 1 грудня, в Одесі все ж таки не відновиться рух міського електротранспорту.
18:10
30 листопада в Одесі відбулася сесія міської ради.
17:30
Крупнейший покупатель российского газа в Германии Uniper - инициировала арбитражное разбирательство против ООО "Газпром экспорт" в международном арбитражном трибунале в Стокгольме. Компания требует возмещения убытков, понесенных в связи с недопоставкой газа с июня.
16:54
Одеську область можуть забезпечувати електроенергією за рахунок плавучих електростанцій турецького будівницва.
16:16
Самолеты воздушно-ко(с)мических силы россии и ВВС армии Китая провели совместное воздушное патрулирование в Азиатско-Тихоокеанском регионе, сообщило минобороны.
15:41
Когда речь идет об азартных играх в Украине, букмекерские конторы являются важной частью ландшафта. Существует множество различных типов букмекерских контор, о которых вы узнаете в этой статье.
15:13
З 11 грудня відновлюють рух пасажирського потягу від Мукачево до Кошице через Чоп. На нього є зручна пересадка з Одеси.
14:30
Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн виступила за створення спеціального суду для покарання росії.
16:26
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
1040
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
815
17:37
Для мешканція напівзруйнованої 9-поверхівки у Пересипському районі Одеси дуже суттєво збільшили обсяги компенсації за втрачене житло за державними програмами.
800
18:03
5 одеських вулиць отримають назви на честь загиблих героїв України.
788
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
679
14:02
Аналізуємо становище флоту росії, який готується остаточно залишити бази у окупованому Криму, зокрема Севастополь.
651
13:13
Сьогоднішній ракетно-дроновий удар завдав дуже важкі ураження енергетичній системі України. Ситуація в Одеській області одна з найважчих.
647
12:02
Дерусифікація та деколонізація у назвах населених пунктів Одеської області триває. Верховна Рада вирішує перейменувати ще 11 міст і селищ, де місцева влада не спромоглася вчасно вирішити питання про нові назви самостійно.
639
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
627
15:45
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
614
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
613
12:18
За ніч і ранок 23 березня енергетики досягли значних успіхів у відновленні пошкоджених об'єктів енергетики біля Одеси.
608
10:16
У ніч на 11 квітня росіяни вперше за поточний місяць завдали комбінований удар ракетами різних типів та дронами-камікадзе. Одеська область також стала його ціллю, а перед цим зазнала удару балістичними ракетами.
569
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
549
10:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
542
15:51
В Одеській області завершено розслідування щодо працівника Роздільнянського районного ТЦК та правоохоронця, які займалися продажем "білих квитків" серед військовозобов'язаних. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
538
12:40
Наступний етап реставрації та відновлення будинку Руссова не погоджений центральними органами ДАБІ.
531
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
528
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
509
13:20
П'ятим за рахуном заступником голови Одеської ОВА призначено через процедуру погодження у Кабміні Антона Шалигайла.
487
15:54
Найбільш складною ситуація з електропостачанням залишається у Одесі та Харкові.
470
13:25
Якщо ситуація на фронті не зміниться у гіршу сторону та не буде погодних катаклізмів - то приблизно у травні слід чекати на відкриття пляжного сезону.
466
11:06
Ремонт пошкоджених російськими обстрілами електромереж та енергетичних об'єктів, пошкоджених російськими повітряними ударами.
451
13:31
У ніч на 14 квітня були завдані повітряні удари як по Україні, так і по Ізраїлю, які здійснили з росії та Ірану.
450
15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
428
11:57
До 7 квітня в Одесі буде працювати система центрального опалення.
416
11:02
Одеські рятувальники отримали 4 пожежні автоцистерни підвищеної прохідності марки Mercedes від благодійного фонду Говарда Баффета.
356
10:20
У ніч на 29 березня відбувся черговий повітряний удар росіян ракетами різних типів та дронами-камікадзе типу "шахед".
349
14:53
ДБР викрила організовану злочинну групу посадовців, які організували схему взяття хабарів з експортерів зерна у портах Одеської області.
348
10:20
У ніч на 24 березня знову відбувся повітряний удар, який росіяни завдавали комбіновано - спочатку дронами-камікадзе, а потім крилатими ракетами з стратегічних бомбардувальників. Цілями удару стали Одеська, Львівська області, Київ та інші регіони.
324