В Одесі відкрили хаб для ветеранів

Среда, 4 октября 2023, 12:25
У міському центрі надання соціальних послуг на вулиці Косовській відкрили ветеранхаб, який надає адміністративні, консультативні та соціальні послуги захисникам України.
В Одесі відкрили хаб для ветеранів

В Одесі відкрито фронт-офіс сервісного центру «Ветеран-ХАБ», де надаватимуться адміністративні, соціальні та консультативні послуги ветеранам. У фронт-офісі вже працюють два адміністратори центру надання адмінпослуг, два адміністратори з надання соціальних послуг, а також прийом здійснюватимуть представники пенсійного фонду та КУ «Ветеран-ХАБ». 

«Ми відкриваємо ветеран хаб у центрі надання інтегрованих соціальних послуг. Наша мета - створити єдиний координаційний центр для комфорту тих, хто захищав чи продовжує захищати нашу країну від агресора», - сказав Геннадій Труханов.

Представники профільних організацій підписали Меморандум про взаємодію у сфері реалізації ветеранської політики через простір для ветеранів «Ветеран-ХАБ». Крім того, разом з ГО «Національна рада з охорони здоров’я та безпеки» в Одесі реалізується проєкт доставки ветеранів війни, осіб з інвалідністю з місця проживання до медичних та соціальних установ міста з використанням спеціального транспорту та пристроїв для візків.

comments powered by HyperComments