Як правильно вибирати шампунь для волосся?

Пятница, 22 сентября 2023, 16:34
Основа догляду за волоссям – це грамотно підібраний шампунь. Він призначений для очищення локонів та шкіри голови від забруднень, залишків косметичних засобів, частинок пилу, смогу.
Як правильно вибирати шампунь для волосся?

Придбати якісний шампунь для волосся, що містить лише натуральні компоненти, можна в інтернет-магазині Yves Rocher. В каталозі www.yves-rocher.ua ви знайдете не лише рідки, але і тверді шампуні, що забезпечать бездоганне миття голови. Серед інших переваг Yves Rocher можна назвати безплатну доставку та пробники, а також подарунки до замовлень від певної суми.

 

Як правильно вибирати шампунь за складом?

У засобі з гарним складом можуть міститися такі інгредієнти, як:

  • рослинні олії;

  • екстракти трав;

  • колаген;

  • кератин;

  • протеїни.

Варто уникати засобів, що містять SLS (sodium lauryl sulfate) та ALS (ammonium lauryl sulfate) – ці компоненти негативно впливають на шкіру голови. Також добре, якщо у складі не буде силіконів, парабенів, штучних ароматизаторів та барвників, що можуть призвести до алергії або надмірної сухості.

 

Як правильно вибирати шампунь за типом волосся?

Перед вибором мийного доглядового засобу необхідно визначитися з типом волосся, адже кожен тип буде мати власні потреби.

Найкращий варіант для сухого типа має містити гліцерин та натуральні олії, що будуть підтримувати необхідний рівень зволоження. Шкіра голови при регулярному використанні втратить надмірну чутливість до зовнішнього впливу негативних факторів.

Шампунь для жирної шкіри має містити не лише мийні компоненти, але і речовини, що живлять, доглядають та нормалізують роботу сальних залоз. На вироблення шкірного сала будуть впливати екстракт меліси, цинк, глина.

Засіб для змішаного типу має бути багатофункціональним, адже він повинен відновлювати та живити кінчики, зволожувати середню частину та прибирати зайву жирність біля коріння. Добре, якщо у складі будуть кераміди, цинк, кератин, саліцилова та фруктові кислоти.

Найкращий варіант для пошкодженого волосся буде містити олію жожоба, арганову олію, кераміди, кокосове масло. Ці речовини відновлюють локони. Для найкращого зволоження використовують мигдальне молочко, екстракт гамамелісу та сік алое вера.

Правильний вибір шампуню грає дуже важливу роль для забезпечення волоссю грамотного догляду. Шампуні Yves Rocher забезпечать вам бездоганний результат.

ТЕГИ: шампунь
comments powered by HyperComments