Ви цього хотіли, "господа хорошіє"?

Сергей Стеблиненко  |  Воскресенье, 23 июля 2023, 13:33
Судячи з руйнації, якої цієї ночі ворог піддав історичний центр Одеси, саме цього хотіли "любітєлі руського міра" у 2014 році, коли гарлали, як скажені "путін ввєді танкі", обстрілюючи фуибольних болільників на Дерибасівській вулиці? Ось він і прийшов до вас, паскуди, але щось не бачу на ваших "вєрноподданнних" обличчях великої радості...
Ви цього хотіли, "господа хорошіє"?

Спасо-Преображенський собор, низка пам'яток архітектури, житлові будинки, авто одеситів... Але саме головне - наші души.

Ви, гниди, понівичіли храм Божій, у якому, до речі, правили службу попи вашого московського паханату. Чому вони ще там сидять? Чи ще згадують у своїх молитвах вони путіна та кирила, що викреслили з Біблії заповідь Божу "НЕ УБИЙ"? Невже після цього паскудства одесити знову підуть до їх храмів, у яких сьогодні справляє чорну месу сам диявол в обличчі паханарха Кирила?

Є багато питань і до захісників пам'тника шльондри Катерини, що стояв у центрі Одеси. Ви хотіли, щоб цю потаскуху знесли російськи ракети разом з городянами, що живуть поручь з нею?

Те, що ви бачите, - сумний результат діяльності частини одеситів, які цей день "прібліжалі как моглі", цілуючи взасос дупу путіна. Як ви думаєте, де тепер знаходяться депутати міської та областної рад, що вибирадися від ОПЗЖ та партії шарія? Там де й сиділи - у міської та областної радах. Що вони там роблять? Боюсь, крім їх саміх нихто про це не знає. Є підозри, що до сих пір вичикують "освободітєлєй", хоча стверджувати цього не можу, бо в їхніх мізках не копався. Хто зна, може до них заглянуло жовто-блакитне сонечко, але в це я не дуже вірю...

А тепер нагадаю трошечки про самий початок усього цього безладдя, у якому сьогодні опинилася Одеса. Ось що я написав у 2015 році, так би мовити, "по свіжачку".

"Останньою краплею терпіння міського населення стала поява на трибуні "Куликового поля" двох засранців, які проголосили себе лідерами "одеської республіки". Слово засранців щодо цих людей зовсім не образливе. Навпаки, воно сказано у самому прямому своєму значенні. Просто на голову "президента ОНР" під час першого Майдану було надіто відро з лайном просто під час його виступу на мітингу біля мерії. Інший же "облажався" ще в радянські часи, будучи сержантом міліції, - він насрав у червоному куточку опорного пункту прямо під бюстом Ілліча, за що і був звільнений з органів з вовчим квитком".

Цих людей давно в Одесі нама. Одного вже нема не тільки в Одесі. Але серед нас залишилося багато таких, що на чергових виборах проголосують за їхніх послідовників,.

Невже вам мало того, що вже відбулося?

comments powered by HyperComments