Оперативна ситуація: січень 2024 року (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Понедельник, 8 января 2024, 16:56
У студії одеського телеканалу "Перший міський" аналізую оперативну ситуацію на початку 2024 року. Що відбувається з російськими повітряними ударами, як став безпорадним російський чорноморський флот та як змінить ситуацію поява винищувачів F-16.

Всі деталі - у відеосюжеті.

Аналізуємо російські повітряні удари дронами-"шахедами" і ракетами від 29 грудня 2023 по 8 січня 2024 р. Навіщо росіяни це роблять, куди ціляться, з якою метою кожну ніч запускають дрони, які ракети частіше збивають, які ракети поки що не можуть збити.

Яким чином за допомогою ударів по російським аеродромам, а також з застосуваннями далекобійних комплексів ППО та винищувачів F-16 буквально через кілька тижнів можна зменшити російську загрозу з повітря.

Порівняння ситуації з наслідками російських ударів взимку 2022-2023 і 2023-2024 рр. - зараз українська ППО сильніше і відбиває більшу частину нальотів.

Чому російський флот має обмежені ударні можливості і чому він не може завдавати потужних ракетних ударів, незважаючи на наявність великої кількості ракетоносців.

Аналізуємо інформаційні маніпуляції про російський "наступ".

Наостанок - аналіз ударів ЗСУ по окупованому Криму, що поступово призводить до втрати контролю окупантів над півостровом.

comments powered by HyperComments