Флот росії приймав участь у ракетних обстрілах (ВІДЕО)

Среда, 16 ноября 2022, 20:03
Під час масових ракетних обстрілів України чорноморський флот росії задіяв всі свої можливі ударні сили. Після цього активність росіян у морі значно зменшилася.
Флот росії приймав участь у ракетних обстрілах (ВІДЕО)

Протягом дня 16 листопада росіяни тримали в морі оперативне з'єднання у складі 8 бойових одиниць. Серед них був один підводний човен з ракетами - з можливим залпом до 4 ракет "Калібр".

При цьому вчора, 16 листопада, під час масових ракетних обстрілів України росіяни задіяли у складі оперативного з'єднання аж 4 носії крилатих ракет, на яких загалом було до 20 ракет "Калібр". Це означає, що могло бути 3 підводних човни (по 4 ракети на кожному) та один надводний корабель (8 ракет). Всього ж в морі перебували 14 кораблів та катерів.

При цьому росіяни здійснили пуски ракет "Калібр" зі своїх кораблів, частину з яких збили. Одну зі знищених ракет збили над Одеською областю.

Виходячи з наявного становища чорноморського флоту росії слід зазначити, що 15 листопада росіяни вперше протягом листопада застосували крилаті ракети "Калібр" та задіяли для цього всі свої можливості. При цьому обидва фрегати проекту 11356 та два чи навіть три ракетні корвети проекту 21631 залишалися в базах через свою небоєздатність та вразливість перед українськими протикорабельними ракетами та дронами.

У відео - аналіз катастрофічного становища російського чорноморського флоту, заблокованого в Севастополі.

У відеосюжеті - огляд подій ракетних обстрілів України 15 листопада. Всього росіяни зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 та кораблів понад 90, можливо навіть 100-105 ракет, переважно типів Х-101 та "Калібр" . Сили ППО та інші підрозділи ЗСУ збили, за повідмленням командування Повітряних сил, збили 73 крилатих ракети типів Х-101, Х-555, "Калібр", а також 10 іранських дронів-камікадзе "Шахід-136" (всі десять запущених). Таким чином, збито три чверті або більше від загальної кількості російських ракет.

comments powered by HyperComments