Вночі росіяни атакували Одесу дронами-камікадзе

П'ятниця, 13 вересня 2024, 09:36
Минулої ночі росіяни завдали повітряний удар, який був зосереджений на Одесі.
Вночі росіяни атакували Одесу дронами-камікадзе

У ніч на 13 вересня 2024 року противник атакував 26-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ – рф, Чауда – Крим).

В результаті протиповітряного бою авіацією, зенітними ракетними військами, підрозділами мобільних вогневих груп та РЕБ Сил оборони України збито 24 ворожих ударних БпЛА у межах Миколаївської, Одеської, Херсонської, Хмельницької та Івано-Франківської областей. Протиповітряною обороною півдня України збито 20 ударних безпілотників «Shahed-136/131», з яких 16 на Одещині та 4 на Миколаївщині. 2 з них збиті силами ВМС України.

Однією з головних цілей російських окупантів стала Одеса. Повітряна тривога в Одеській області була з 1:37 по 3:25 ночі.

Ворог випустив «шахеди» з тимчасово окупованого Криму - майже 20 у напрямку Одеси. Протягом майже години тривала напружена бойова робота сил ППО.

Внаслідок падіння уламків в Одесі та районі, за попередньою інформацією, пошкоджено: 4 гаражі, скління у 20-ти приватних житлових будинках, 4 легкових автомобілі та дві прибудови до житлових будинків. Постраждала одна людина: у 74-річного чоловіка різана рана руки. Допомогу медики надали на місці. 

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини.

Станом на 9.00 один ворожий БпЛА ще залишається в повітряному просторі, бойова робота триває!

comments powered by HyperComments