На росії атаковані авіабази (ВІДЕО)

Пятница, 5 апреля 2024, 10:55
Масований удар українських дронів прийшовся на кілька російських авіабаз, з яких злітає тактична і навіть стратегічна авіація країни-агресора.

Наймасовіший наліт безпілотників сьогодні відчула на собі держава-агресор росія. За даними міністерства нападу росії було помічено 53 безпілотники.

Як заявляється, 44 з них були зафіксовані над Ростовською областю, по одному над Саратовською, Курською та Білгородською, і 6 – над Краснодарським краєм.

Кадри того, що росіяни називають "перехопленням" публікують російські паблики. У Ростовській області, за повідомленнями, удар було завдано по військового аеродрому в Морозівську. Влада регіону цього не підтверджувала. Але повідомили також про приліт по підстанції та відключення світла. Саме тут базуються Су-34, які скидають ті ж самі КАБи на українські позиції та міста на сході.

На Саратовщині пишуть про вибухи в Енгельсі , де знаходиться база стратегічних бомбардувальників. Місцева влада каже, що влучень немає.

Також влада рф підтвердила атаку на Єйськ у Краснодарському краї. Зазначимо, що там також розташований військовий аеродром, з якого злітають літаки тактичної авіації, які діють над Азовським морем та окупованою частиною Запорізької області - запускають керовані ракети та КАБи..

Тобто ця безпілотна атака мала на меті військові аеродроми, на яких базується як тактична, так і стратегічна авіація.<

comments powered by HyperComments