Вночі росіяни потужно атакували Одесу дронами-камікадзе

Вторник, 5 марта 2024, 09:33
У ніч на 5 березня відбулася потужна повітряна атака дронами-камікадзе - які всі були спрямовані на Одесу.
Вночі росіяни потужно атакували Одесу дронами-камікадзе

Минулої ночі повітряна тривога в Одесі та Одеській області тривала понад три години - з 23:33 по 2:48 ночі. Майже весь цей час тривала повітряна атака дронами-камікадзе, повністю спрямована на Одесу та її околиці.

Всього росіяни запустили з району Балаклави під Севастополем 22 ударні дрони типу "шахед". Вони летіли на наднизькій висоті, а їх пуск не був виявлений своєчасно - тому майже відразу після оголошення повітряної тривоги ми почули роботу ППО, причому у дуже специфічному вигляді, судячи по звуками..

Наші сили ППО знищили 18 з 22 дронів типу "Shahed-131/136". 

Під час атаки дрони активно маневрували буквально над житловими будинками. Частина дронів заходили з моря в районі Фонтанки, менша частина - в районі Чорноморська. Потім вони як обхідними курсами, так і напряму, атакували Одесу.

В Одеському районі пошкоджено будівлі рекреаційного об'єкту. Сталося займання, але пожежу було оперативно ліквідовано. Оздоровча установа не функціонує від початку повномасштабного вторгнення. Також в рекреаційній зоні зафіксовано пошкодження приватного будинку з причалом і господарськими спорудами.

Ніхто не постраждав.

comments powered by HyperComments