Прокуратура веде розслідування військового злочину росії в Одесі

Пятница, 23 февраля 2024, 17:17
Одеська обласна прокуратура почала розслідування за фактом російського удару безпілотниками-камікадзе, який призвів до загибелі трьох людей та руйнування цивільної будівлі.
Прокуратура веде розслідування військового злочину росії в Одесі

Троє загиблих на цивільному підприємстві в Одесі внаслідок ворожої атаки БпЛА увечері 22 лютого - прокуратурою розпочато кримінальне провадження.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 22 лютого близько 23:00 збройні сили рф здійснили повітряну атаку ударними безпілотними літальними апаратами по Одесі. Також, як повідомили у Одеській ОВА, над Одеською областю було збито 9 російських дронів.

Внаслідок ворожої атаки зруйновано цивільне підприємство, з послідуючим загоранням. Загинуло троє людей, їх особисті данні встановлюються. 

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф. 

comments powered by HyperComments