Вночі знову був повітряний удар росіян

Вторник, 5 декабря 2023, 09:25
У ніч на 5 грудня росіяни завдали удар дронами з двох напрямків, а також ракетами С300.
Вночі знову був повітряний удар росіян

У ніч на 5 грудня 2023 року противник атакував Україну ударними БпЛА «Shahed-136/131» з двох напрямків – Курська область з північного сходу та Приморсько-Ахтарськ з південного сходу - рф, а також зенітними керованими ракетам С-300, які спрямував по цивільних об’єктах Донеччини та Херсонщини.

Усього в ударі зафіксовано 17 ударних БпЛА типу «шахед» та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300.

В результаті бойової роботи знищено 10 ударних БпЛА в різних регіонах України, 2 з них збили над Миколаївською, по одному над Херсонською і Вінницькою областями. Одеська область не була ціллю цього удару, хоча в регіоні і було оголошено повітряну тривогу в той час, коли дрони летіли від Миколаївської до Вінницької області.

До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Близько 21:17 окупанти завдали ударів безпілотниками «Шахед» по смт Борова Ізюмського району. Внаслідок ударів БПЛА пошкоджено будинок культури, магазин, приватні будинки. Постраждалих немає. О 21:30 у місті Чугуїв в результаті влучання двох БПЛА пошкоджені три будинки, вибиті вікна, пошкоджені дахи. Отримав вибухову травму 41-річний цивільний чоловік, без госпіталізації.

Близько 4-ї ранку ворог трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили силами працівників. Є незначні руйнування. Обійшлося без жертв та постраждалих. Пошкоджень систем життєзабезпечення області також немає.

comments powered by HyperComments