В Україну приїхали міністр оборони США і командувач силами НАТО

Понеділок, 20 листопада 2023, 12:58
20 листопада до Києва прибули з метою подальшої підтримки України міністр оборони США Ллойд Остін та командувач силами НАТО у Європі Кристофер Каволі.
В Україну приїхали міністр оборони США і командувач силами НАТО

Сьогодні, як написала посол сша в Україні Бріджит Брінк, в Києві перебувають з неанонсованим візитом командувач Об‘єднаних збройних сил НАТО в Європі Крістофер Каволі та міністр оборони США Ллойд Остін

«Рада знову вітати в Києві Міністра оборони США Остіна разом з Командувачем EUCOM генералом Каволі, щоб засвідчити нашу непохитну підтримку України в її боротьбі за свободу», - йдеться у повідомленні.

Свій візит також підтвердив сам Ллойд Остін: «Я щойно прибув до Києва, щоб зустрітися з українськими лідерами. Я тут сьогодні, щоб передати важливе послання - Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати Україну в її боротьбі за свободу проти російської агресії, як зараз, так і в майбутньому».

За офіційною інформацією Пентагону, його очільник під час візиту до Києва обговорить забезпечення українського війська на зимовий період та на майбутнє від російських загроз

comments powered by HyperComments