Україна отримала додаткові зенітні комплекси NASAMS

Вторник, 7 ноября 2023, 16:06
Україна отримала додаткові зенітно-ракетні комплексиNASAMS, які вже стали на бойове чергування та будуть гарним підсиленням ППО напередодні зими. Про це повідомив президент Володимир Зеленський за підсумками проведеного селектора.
Україна отримала додаткові зенітні комплекси NASAMS

Президент підкреслив, що додаткові зенітно-ракетні комплекси NASAMS вже стали на бойове чергування та будуть гарним підсиленням української ППО напередодні зими.

Щодо ситуації на фронті, Зеленський зазначив, що бойові дії тривають на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському напрямках та на півдні.

“На бойове чергування стали додаткові системи NASAMS від партнерів. Вчасне підсилення нашої ППО до зими. Зведення з фронту: бойові дії на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському напрямках та на півдні.  Заслухали дані розвідок щодо ситуації на ТОТ, у Чорноморському регіоні та в країнах ОДКБ. Служба безпеки відзвітувала про свої контррозвідувальні заходи”, - розповів Зеленський.

Зазначимо, що NASAMS - це норвезький мобільний зенітно-ракетний комплекс середнього радіусу дії, який може випустити 72 ракети за 12 секунд. 

comments powered by HyperComments