Окупанти будуть загрожувати Одесі ракетами "Кинджал"

Среда, 18 октября 2023, 13:54
Судячи зі слів диктатора росії путіна, росіяни починають польоти над Чорним морем винищувачів МіГ-31К, які є носіями гіперзвукових ракет "Кинджал" і, таким чином, можуть загрожувати Одесі.
Окупанти будуть загрожувати Одесі ракетами "Кинджал"

Винищувачі МіГ-31 на постійній основі будуть патрулювати повітряний простір над Чорним морем, над його нейтральною акваторією. Про це заявив російський диктатор путін під час візиту до Китаю.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що для України це особливо нічого не змінює.  Просто додається ще один напрямок, звідки росія може запускати аеробалістичні ракети Х-47 "Кинжал".  Тому під час зльоту такого літака в Україні включатимуть повітряну тривогу, як це і було раніше.

Однак поява такого нового напрямках означає, що росіяни зможуть зі сторони моря завдавати ракетні удари " 'Кинджалами" по всьому півдню України, в тому числі по Одесі та по портовій інфраструктурі.

 гнат нагадав, що ракета Х-47 здатна нести і тактичний ядерний боєзаряд.  І додав, що країни-партнери, ймовірно, підніматимуть у повітря свої винищувачі для перехоплення російських МіГів у нейтральному повітряному просторі над Чорним морем.

 

comments powered by HyperComments