Одеса атакована росіянами: пошкоджено морський вокзал (ВІДЕО)

Понедельник, 25 сентября 2023, 09:25
В ніч на 25 вересня росіяни атакували Одесу ударними дронами і різними типами ракет. Є ушкодження в порту, точніше на морському вокзалі.
Одеса атакована росіянами: пошкоджено морський вокзал (ВІДЕО)

Вночі росіяни атакували Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Повітряна тривога тривала з майже півночі до чверті на другу годину ночі. Саме за цей час, трохи більш як за годину, і було здійснено цей потужний комбінований повітряний удар.

Всього вони випустили 19 "шахедів", 12 ракет "Калібр" з корвету типу "Буян-М" та підводного човна, а також 2 надзвукові протикорабельні ракети "Онікс".

ППО збила всі 19 спрямованих на Одеську область дронів, 11 з 12 ракет "Калібр", в тому числі 9 над Одеською областю і по одному над Миколаївською і Кіровоградською областями. "Калібри" летіли до Одеси складною траєкторією, не прямо з моря, а над Миколаївською і Вінницькою областями.

На жаль, є влучання. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. В нежитловій висотці у Одесі спалахнула пожежа. Її було оперативно ліквідовано. Це мається на увазі готель на морському вокзалі, який горів по всій своїй висоті. Суттєво ушкоджено і сам морський вокзал. Крім того, ракети "Онікс" влучили у зерносховища в порту Одеси.

Також зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. 

В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. Жінка  отримала ушкодження уламками, нині отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні. 

Злочини росіян вже фіксують правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments