39 мільйонів гривень виділили постраждалим від російських повітряних ударів одеситам

Четверг, 22 июня 2023, 12:19
22 червня на позачерговій сесії Одеської міськради ухвалено рішення про надання 39 мільйонів гривень компенсації мешканцям постраждалих від останніх "прильотів" квартир і будинків.
39 мільйонів гривень виділили постраждалим від російських повітряних ударів одеситам

Сьогодні депутати одеської міської ради підтримали проекти рішень про надання компенсації постраждалим від останніх російських повітряних ударів на загальну суму у 39 мільйонів гривень.

Це офоромлен як зміни в міський бюджет та зміни у Міській цільовій програмі надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки, згідно з якими людям будуть виділені кошти.

Мешканці Приморського району виплатять 23,5 млн гривень. В районі внаслідок обстрілу 14 червня в районі політехнічного університету різних пошкоджень зазнали 222 квартири. На даний момент заявки на компенсацію подало трохи більше ста одеситів.

На відновлення квартир мешканців вулиці Висоцького у Пересипському районі міська влада виділить 9,5 млн гривень. Там в результаті удару окупантів від уламків збитого дрона постраждало 260 квартир. Заявки від 220 одеситів вже опрацьовано.

У Київському та Хаджибейському районах на ліквідацію наслідків прильотів витратять по три мільйони. В останньому від влучання ворожої ракети у продовольчі склади постраждали 93 квартири.

comments powered by HyperComments