Росіяни завдали масованого ракетного удару по багатьом містам України (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Понедельник, 10 октября 2022, 10:42
Вранці 10 жовтня росіяни зі стратегічних бомбардувальників завдали масового ракетного удару по майже всім великим містам України. В Одесі також чутно вибухи. Відео без ілюстрацій, я вважаю зараз це недоречним.
Росіяни завдали масованого ракетного удару по багатьом містам України (ВІДЕО)

З самого ранку 10 жовтня по всій Україніі повітряна тривога. У повітрі знаходяться російські старі стратегічні бомбардувальники Ту-95, які завдають досить масованого ракетного удару аж з району Астрахані та Каспійського моря. Під перший удар потрапило дуже багато українських міст. Обстріли йдуть декількома хвилями приблизно з 8-ї години ранку.

Деталі у оперативному відеоогляді.

Вперше за багато часу під обстріл потрапив Київ. Декілька ракет влучили у центр міста, у Шевченківському та Солом'янському районах, в об'єкти критичної інфраструктури. Там вже є не менше 8 загиблих. Центр міста перекритий. Однак залізничники повідомляють про рух потягів за графіком, та з можливістю затримок, в тому числі і міської кільцевої електрички. Метро зупинено, підземні станції переведені у режим укриття.

Обстріляли місто Дніпро. Є влучення з руйнуваннями. Також обстріляні Харків, де влучили в енергетичну інфраструктуру, та Кривий Ріг.

Обстріляли Хмельницьку область. У самому місті Хмельницький немає електрики. Обстріляли Тернопільську область. 

Обстріляли Львівську і Житомирську області, вразивши об'єкти енергетичної інфраструктури.

Обстріляли Івано-Франківську область, вибухи у самому Івано-Франківську.

Обстріляно місто Конотоп у Сумській області, а також Полтавську область.

Також минулої ночі росіяни ще раз обстріляли ракетами С-300 Миколаїв та Запоріжжя.

З території білорусі Україну атаковано безпілотниками іранського виробництва.

Одесу та Одеську область росіяни поки що сьогодні не обстрілювали. Але Одеса може бути атакована безпілотниками іранського виробництва - і після 10-ї години ранку в Одесі було чутно декілька вибухів. Як мінімум, один безпілотник відразу збили неподалік від Одеси.

Зазначу, що у ряді областей успішно відпрацювала ППО, є збиті ракети, зокрема у Київській, Миколаївській, Хмельницькій та інших областях.

У відео - динаміка змін лінії фронту в Україні з 1 по 10 жовтня на основі карт сервісу DeepStatemap.

comments powered by HyperComments