Скільки російських кораблів загрожують ракетними обстрілами (ФОТО, ВІДЕО)

Воскресенье, 28 августа 2022, 19:04
Станом на 28 серпня росія продовжує тримати у морі чотири ракетні кораблі, що загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
Скільки російських кораблів загрожують ракетними обстрілами (ФОТО, ВІДЕО)

Оперативне з'єднання чорноморського флоту росії маневрує уздовж південного берегу Криму. 28 серпня, у складі цього з'єднання два надводні кораблі з ракетами "Калібр". Це один з фрегатів типу 11356, який було помічено між Форосом та Балаклавою, зовсім близько від берега. Другий - це корвет типу 21631 "Буян-М", який знаходиться між Балаклавою та мисом Херсонес.

Всього ж оперативне командування "Південь" повідомило про наявність у морі 4 кораблів з 24 ракетами - і тому слід розуміти. що у морі знаходяться ще два підводні човни, які вийшли в море або увечері 27-го або вранці 28 серпня. Інший підводний човен повернувся до Севастополя вранці 27 серпня.

На фото від 26 серпня у нашій статті як раз зображений один з російських підводних човнів. Можливо навіть, росіяни в черговий раз вивели на випробування після 8 років модернізації субмарину "Алроса".

Про жалюгідний стан російського чорноморського флоту натякає той факт, що частину штабних структур чф рф перенесли з Севастополя до Новоросійську. Чому? Тому що у головній базі чорноморського флоту росії будь хто може запустити безпілотник і привезти на ньому трохи бавовни прямо у штаб - і вся система ППО головної бази не в змозі цьому перешкодити.

comments powered by HyperComments