Флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами (ВІДЕО)

Четверг, 18 августа 2022, 12:19
Військові кораблі росії продовжують перебувати у Чорному морі, загрожуючи ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
Флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами (ВІДЕО)

Станом на 18 серпня оперативне з'єднання чорноморського флоту росії у морі налічує два надводні ракетні кораблі та один великий десантний корабель, а також деяку кількість менших бойових одиниць. В тому числі, 3 кораблі та катери патрулюють Азовське море. 

Два ракетні кораблі мають 16 крилатих ракет "Калібр" загалом. Це фрегат "Адмирал Эссен", що вийшов у море вранці 17 серпня. А вже сьогодні вранці 18 серпня в море вийшов один з ракетних корветів типу 21631 "Буян-М" - скоріш за все, на заміну одному з інших кораблів. 

Ці кораблі загрожують ракетними обстрілами містам майже по всій Україні, в тому числі й Одесі.

У нашому відеосюжеті - аналіз морських новин Одеси та дій російського флоту 17 серпня.
Також напередодні у Севастополі членам військової ради чорноморського флоту росії непублічно представили нового командувача, віце-адмірала Віктора Соколова. Про це повідомляє російське державне агентство "РІА Новини" з посиланням на свої джерела у флоті.

Уточнюється, що зараз Віктор Соколов "приймає справи". У чорноморському флоті фосії офіційно цю інформацію наразі не коментують.

comments powered by HyperComments