Одеську область обстріляли авіаційними ракетами (оновлюється)

Понедельник, 11 июля 2022, 12:12
Вдень 11 липня у небі неподалік від Одеси збили російську ракету, однак є "прильоти" на півдні Одеської області.
Одеську область обстріляли авіаційними ракетами (оновлюється)

Об 11-й годині 11 липня в Одеській області вперше за останні три доби оголосили повітряну тривогу. Через декілька хвилин багато одеситів почули глухий звук від двох-трьох вибухів. 

Спочатку було опубліковано інформацію, що росіяни выпустили по Одеській області чотири авіаційних ракети - ворожі літаки знаходилися над територією окупованого Криму. Пізнише, за даними Одеської військової адміністрації, стало відомо, що було випущено 7 ракет з трьох літаків. Це були ракети Х-31 з літаків Су-35.

Частину ракет було збито нашою ППО.

Однако, ще ракеты дали "прильоти" у інфраструктурний об'єкт у Одеській області. За даними заступника голови офісу президента Кирила Тимошенка, одна ракета влучила у житловий будинок. А за словами речника Одеської військової адміністрації, ракета влучила у інфраструктурний об'єкт.

Оновлено:

Одна з російських ракет влучила у приватний житловий будинок у Білгород-Дністровському районі Одеської області.


Офіційна інформація від оперативного командування "Південь"

Ворог завдав два ракетних удари із застосуванням авіації по Одеській області, намагаючись вразити прибережну смугу, виробничу та критичну інфраструктуру регіону.

4 ракети Х-31 було випущено з Су-30. Зафіксовано влучання ракети в приватний одноповерховий будинок в одному з прибережних селищ. Ударною хвилею пошкоджено прилеглі будинки, дерева, автівки. Пожеж не виникало. Постраждалих нема. На місці події з розбору завалів працюють рятувальники.

Також є влучання в об’єкт портової інфраструктури.

Ще 3 ракети Х-31 були спрямовані по сільськогосподарських угіддях регіону. Пожеж не виникало. Постраждалих нема.

comments powered by HyperComments