По Миколаївській області росіяни стріляють переробленими зенітними ракетами

Пятница, 8 июля 2022, 14:43
Ракетні обстріли Миколаївської області росіяни ведуть із застосуванням кустарно перероблених зенітних ракет від комплексу С-300.
По Миколаївській області росіяни стріляють переробленими зенітними ракетами

За словами голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, росіяни почали кустарно переробляти зенітні ракети від комплексів С-300 класу "земля - повітря" на ракети класу "земля - земля" та обстрілювати ними Миколаївську область. Це робиться, скоріш за все, через брак у росії сучасних ракет та бажання хоч якось застосувати наявні старі та неефективні вже зенітні ракети.

“Почастішали ракетні обстріли. Ми намагалися розібратися, з'ясувати, як і чому. Орки переробляють ракети С-300, які протиповітряні, тому що їх дуже багато, вони старі, ставлять якийсь модуль GPS, щоб стріляти по землі – він неточний, РЛС супроводжується повітряною метою. І це вони по 12 ракет стріляють. Стріляли і по селах, зокрема Березнегувате, в радіусі там ангари розбивають. Будьте обережними, слухайте повітряну тривогу”, – сказав Кім.

Нагадаємо, ми нещодавно показували, як з російських надводних кораблів стріляють ракетами "Калібр" модифікації для підводних човнів.

comments powered by HyperComments