До портів Одеської області прямують відразу 6 балкерів за зерном (ВІДЕО)

Понедельник, 15 августа 2022, 15:35
На ранок 15 серпня у Туреччині знаходяться на інспекції 6 суден-балкерів, які за день-два прийдуть до портів Одеської області під завантаження зерном та іншою агропродукцією.
До портів Одеської області прямують відразу 6 балкерів за зерном (ВІДЕО)

Відразу 6 балкерів у Туреччині 15 серпня проходять інспекцію перед тим, як йти до портів Одеської області, скоріше за все - до порту Чорноморськ.

Зокрема, ще 14 серпня два балкери -  "MV Kafkam Etler" та "MV Zelek Star" вже пройшли інспекцію, після чого пройшли Босфор і станом на середину дня 15 серпня вже прямують Чорним морем. 

Ще чотири судна - "MV Great Arsenal", "MV Zumrut Ana", "MV Ocean S", "MV Kubrosliy" повинні пройти інспекцію протягом дня 15 серпня.

Технічні можливості портів Одеса, Чорноморськ та Південний дозволяють обробляти сумарно до 80 суден-зерновозів на місяць із загальною потужністю у 3,7 млн. тон на місяць.  Станом на 14 серпня з наших портів вийшло вже 16 суден, в тому числі і декілька з тих, які вже зараз прийшли порожніми під завантаження до Чорноморська та Південного. За словами президента України Володимира Зеленського, вже вивезено більш як півмільйона тон зерна та іншої аграрної продукції. 

comments powered by HyperComments