11:04
Станом на 13 вересня, за повідомленням оперативного командування "Південь", ситуація на фронті у Херсонській області залишається напруженою та підконтрольною, продовжуються удари по ворогу та по мостам через Дніпро.
10:21
Новость, о которой верещит, как ненормальная (кстати, почему "как"?), российская пропаганда, заставила разбираться в проблеме серьезно. Долго искал подтверждение или опровердение и обнаружил в немецком издании "Немецкая волна".
09:42
Експортні вантажні перевезення "Укрзалізниці" у напрямку портів Одеської області роблять трохи швидшими.
08:59
Основна інформація про події на фронтах станом на ранок 13 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
19:53
Частина житлового масиву Котовського в Одесі проведе майже добу без води.
19:09
В Одесі почали втілювати у життя проект з оснащення об'єктів міста інформаційними табличками з QR-кодами за ініціативою департаменту міського господарства
18:28
Станом на вечір 12 вересня, за інформацією Генштабу ЗСУ, продовжується наступ армії України, звільнення окупованих українських територій, а росія припиняє відправляти до України нові щойно сформовані підрозділи.
17:45
Магістральний трамвайний маршрут "Північ - Південь" в Одесі по його повній трасі так і не відкрили останніми днями, хоча це й планувалось міською владою.
17:01
Окупаційні війська росії на правому березі Дніпра у самому Херсоні та у Херсонській області опинилися у дуже скрутному становищі - наступ ЗСУ змушує росіян починати здаватися або тікати.
16:16
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
16:16
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
15:35
Майже 2,8 мільйона тон сільскогосподарських вантажів вивезли з великих портів Одеської області на 122 суднах по "зерновому коридору".
14:52
Продовження великого наступу ЗСУ призвело вже до майже повного звільнення всієї Харківської області, а також до початку вигнання окупантів з Донецької та Луганської областей.
14:14
Сьогодні, 12 вересня, йде вже 201-й день війни, Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Продовжується наступ ЗСУ на сході України, дуже цікаві новини надходять з півдня. Також ми аналізуємо стан подій у Чорному морі. Коротко про головне.
13:33
Вчера утром так называемые "военкоры" потешного войска российского недоимператора начали распространять слухи о переговорах между командирами российских частей, находящихся в Херсоне и командованием ВСУ о сдаче оружия и пропуске безоружных оккупантов в Крым.
12:59
Бездепозитный бонус в казино - нужно ли соглашаться и активировать подарок?
12:28
Володимир Зеленський заявив, що не має наміру вести переговори, поки у москві говорять мовою ультиматумов.
11:50
У ході спецоперації в Одесі затримано агента російських спецслужб - колишнього керівника кримінальної розвідки Управління боротьби з оргзлочинністю (відоме як розформоване у 2015 році УБОЗ) МВС України.
11:11
Так выглядит последняя ремарка А.С. Пушкина в трагедии "Борис Годунов". Стоит припомнить, что перед нею находится весьма любопытная сцена - боярин Масальский, один из убийц вдовы Бориса Годунова и ее сына, объявляет народу: "Народ! Мария Годунова и сын ее Феодор отравили себя ядом. Мы видели их мертвые трупы. (Народ в ужасе молчит.) Что ж вы молчите? Кричите: да здравствует царь Димитрий Иванович! (Народ безмолвствует.)".
17:04
Новою назвою міста Южний (Южне) Одеської області стане Порт-Аненталь.
842
11:31
У ніч на 17 березня росіяни атакували Одесу і Одеську область дронами-камікадзе.
785
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
729
17:37
Для мешканція напівзруйнованої 9-поверхівки у Пересипському районі Одеси дуже суттєво збільшили обсяги компенсації за втрачене житло за державними програмами.
718
18:03
5 одеських вулиць отримають назви на честь загиблих героїв України.
705
16:26
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
670
15:20
Сколько зарабатывают пилоты самой популярной мировой гонки? Конечно, суммы варьируются в зависимости от команды и квалификации драйвера.
663
13:28
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпигував за ЗСУ на Миколаївщині із допомогою дронів
659
14:10
Повітряний удар росіян 2 березня не лише забрав життя людей та зруйнував 9-поверховий житловий будинок, а й завдав значної шкоди навколишньому середовищу.
635
18:11
На 20 березня в значній частині Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
602
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
595
11:09
Японія передала спеціальну техніку для модернізації водного господарства Одеської області.
566
13:13
Сьогоднішній ракетно-дроновий удар завдав дуже важкі ураження енергетичній системі України. Ситуація в Одеській області одна з найважчих.
566
12:02
Дерусифікація та деколонізація у назвах населених пунктів Одеської області триває. Верховна Рада вирішує перейменувати ще 11 міст і селищ, де місцева влада не спромоглася вчасно вирішити питання про нові назви самостійно.
559
10:25
Через постійні повітряні тривоги із загрозою удару балістичними ракетами в Одесі деяку кількість шкіл та дитячих садочків, що не мають власних укриттів, до початку канікул переводять на дистанційне навчання - тобто, до кінця поточного тижня.
554
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
543
14:02
Аналізуємо становище флоту росії, який готується остаточно залишити бази у окупованому Криму, зокрема Севастополь.
531
15:45
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
528
12:18
За ніч і ранок 23 березня енергетики досягли значних успіхів у відновленні пошкоджених об'єктів енергетики біля Одеси.
521
10:16
У ніч на 11 квітня росіяни вперше за поточний місяць завдали комбінований удар ракетами різних типів та дронами-камікадзе. Одеська область також стала його ціллю, а перед цим зазнала удару балістичними ракетами.
470
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
469
15:51
В Одеській області завершено розслідування щодо працівника Роздільнянського районного ТЦК та правоохоронця, які займалися продажем "білих квитків" серед військовозобов'язаних. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
462
10:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
459
12:40
Наступний етап реставрації та відновлення будинку Руссова не погоджений центральними органами ДАБІ.
447
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
444
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
429
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
424
13:20
П'ятим за рахуном заступником голови Одеської ОВА призначено через процедуру погодження у Кабміні Антона Шалигайла.
406
15:54
Найбільш складною ситуація з електропостачанням залишається у Одесі та Харкові.
387
13:25
Якщо ситуація на фронті не зміниться у гіршу сторону та не буде погодних катаклізмів - то приблизно у травні слід чекати на відкриття пляжного сезону.
386