Скандального одеського воєнкома затримали

Понедельник, 24 июля 2023, 11:20
Підозрюваний у незаконному збагаченні воєнком Одеської області Євген Борисов не встиг втекти - його затримали у Києві.
Скандального одеського воєнкома затримали

24 липня Працівники ДБР спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Колишній посадовець намагався втекти від слідства, при цьому він використовував елементи конспірації – змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування тощо. Два дні тривали активні пошуки й, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено та затримано у Києві.

Враховуючи намагання колишнього воєнкома сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, у суботу йому оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби.

"Колишня посадова особа намагалася уникнути слідства, при цьому вона використовувала елементи конспірації – змінювала номери телефонів, автомобілів тощо, місцезнаходження. Два дні тривали активні пошуки і, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено і затримано в Києві", - йдеться у повідомленні.

comments powered by HyperComments