15 жовтня 2024

09:14
Кожен власник автомобіля рано чи пізно стикається з необхідністю пошуку запасних частин для своєї автівки, витратних матеріалів або аксесуарів. Вибір правильних запчастин для автомобіля є важливим аспектом його надійної експлуатації.
20:04
Новий Генсек НАТО Марк Рютте вважає, що Північноатлантичному альянсу не варто взагалі зважати на ядерні та інші російські погрози і продовжувати підтримувати Україну.
19:53
У відповідь на останні ракетні удари, які росіяни завдали по великим морським портам Одеської області, очільник обласної військової адміністрації заявив про доцільність симетричних ударів у відповідь по російській портовій інфраструктурі.
19:30
В Одеській області детективи БЕБ виявили ризиковий тендер на реконструкцію будівель та котельні одного із навчально-виховних комплексів Подільського району Одеської області.
16:57
Когда в центре Тбилиси появились предвыборные билборды правящей партии "Грузинская мечта", на которых "красовались" фотографии руин украинских городов и короткие фразы типа "мы этого не хотим" или "нам этого не надо", стало понятно, что предстоящие парламентские выборы станут поворотным моментом для смены Грузией своей ориентации (пока только политической, а не той, о которой вы подумали). 
16:45
Французький флот розпочав морські випробування нового багатоцільового фрегата "Amiral Ronarc" класу FDI, який вирізняється унікальним дизайном з "перевернутим носом".
14:54
За словами президента України, зараз Північна Корея фактично включається у війну проти України на боці держави-агресора росії.
17:17
Нагороди Нобелівською премією відзначають видатні досягнення в різних галузях науки, літератури та миру, і кожен лауреат робить значний внесок у розвиток людства. Хто ж став лауреатами Нобелівської премії 2024 року і за що?
14:33
В последние годы оклейка авто защитной бронеплёнкой стала распространенным решением для тех автолюбителей, которые желают сохранить первичный внешний вид своего транспортного средства как можно дольше.
13:22
В городе Солсбери в Великобритании начались слушания по делу о гибели британки Дон Стёрджесс после отравления "Новичком" в 2018 году. Вступительные заявления на процессе прозвучали 14 октября в 11:00 по центральноевропейскому времени. Ожидается, что слушания продлятся до первой недели декабря 2024 года. До этого времени следствие планирует изучить обстоятельства, приведшие к гибели Стёрджесс и попытаться установить, на ком лежит ответственность за нее.
13:07
Судячи з подій першої половини жовтня 2024 року, росіяни змінили стратегію своїх обстрілів. Завдаючи удари балістичними ракетами по великим морським портам Одеської області, вони навмисне цілять по іноземним торгівельним суднам, маючи за метою ускладнити або зовсім припинити роботу українського морського коридору.
08:56
Минулої ночі росіяни завдали повітряний удар по Україні дронами-камікадзе типу "шахед" та ракетами.
08:34
Інформуємо наших читачів про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 15 жовтня 2024 р.