Хто всрався? Невістка!

Сергей Стеблиненко  |  Вторник, 31 октября 2023, 11:01
Нелюдь, що назіває себе президентом росії на нараді щодо ситуації у Дагестані заявив, що "події у Махачкалі вчора ввечері інспіровані через соціальні мережі. Не в останню чергу з території України руками агентури західних спецслужб".
Хто всрався? Невістка!

Крім того, путін звинуватив США у тому, що вони "не добиваючись успіхів на полі бою, намагаються послабити росію зсередини".

По-перше, міністерство охорони здоров'я росії розпочало позапланову перевірку у московській психіатричній клінічній лікарні №1 імені Миколи Алексєєва (до 1994 року – імені Петра Кащенка) після виявлення у підвалі клініки нелегального центру управління Telegram-каналами, що підбурювали населення на антисемітські погроми. Як мінімум з 2020 року (а ми міркували про те, куда зникла фабрика тролів) пацієнти з психічними розладами вели десятки популярних стрічок, у яких публікували свої фантазії про політику, економіку та культуру. ідеєю залучити неврівноважених осіб до створення текстів виступив кілька років тому один із санітарів. Спочатку молодик планував створити гумористичний паблік, у якому публікувалися обрані вислови пацієнтів. Проте вже за кілька місяців працювала ціла мережа Telegram-каналів, більшість із яких публікували так звані інсайди. Читачі були в захваті від одкровень міністрів, генералів, федеральних політиків, але насправді це були фантазії клінічних божевільних.

По-друге, в те що російська армія отримує по пиці не від Пентагону, а ВСУ знають геть усі, крім сомого бункерного божевільного.

Нарешті, по-третє... Невже вам замало першого та другого?

comments powered by HyperComments