Одеську область обстрілювали ракетами (ВІДЕО)

Александр Вельможко  |  Вторник, 22 марта 2022, 23:50
Підсумки дня 22 березня: Одесу та Одеську область обстрілювали ракетами.
Одеську область обстрілювали ракетами (ВІДЕО)

Сьогодні вдень, 22 березня, на 27-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, в Одесі чи не найчастіше за весь час бойових дій оголошували повітряну тривогу.

За цей час росія декілька разів намагалася обстріляти нас ракетами.

Вранці по одному з населених пунктів в Одеській області росіяни випустили п'ять ракет - всі вони не завдали ніякої шкоди. Іх запуск був зафіксований з території окупованого Криму.

Згодом, вдень, ще одну крилату ракету збили наші сили протиповітряної оборони прямо над Одесою. 

Також під час повітряних тривог було чутно роботу системи ППО, яка відпрацювала як треба - тому що більше нічого на Одесу не летіло.

В цілому росІя сьогодні намагалася активно проводити наступ на Україну з повітря. Ворожі літаки 80 разів підіймалися у повітря, 29 раз при цьому - з території білорусі. Ракетних ударів росіяни завдавали по багатьох містах та об'єктах, один з найзначніших - на місто та залізничну станцію Павлоград.

В цілому за 22 березня українці збили 4 ворожі літаки, зокрема один з них, 100-й за загальним рахунком, збили на Маріуполем - і це символічно. Також було збито декілька ракет, зокрема вищезгадана крилата ракета над Одесою, ракета "Точка-У" над Донбасом.

Але в цілому російські загарбники несуть втрати та перестали наступати. Сьогодні була восьма серія серіалу "Чорнобаївка". Вони спробували з території цього зачарованого аеродрому обстрілювати Миколаїв з РСВЗ "Смерч", але отримали відповідь - таку, що український снаряд влучив у боєкомплект "Смерча". Була батарея "Смерча" - і більше немає батареї "Смерча", Трохи згодом росіяни випустили в Чорнобаївці свою зенітну ракету, яка відразу впала на їх же позиції.

Більш детальний огляд буде завтра. Ми сподіваємось побачити дев'яту серію знищення загарбників у Чорнобаївці. Та не лише там.


Поддержать развитие нашего издания можно, переведя любую сумму на банковскую карту в гривне:
4149 4993 7111 0758
Или через сервис Патреон
Половина ваших пожертвований будет передана для нужд Вооруженных сил Украины.
Наш телеграм-канал о войне и Одессе.

comments powered by HyperComments