ППО вночі відбивала російський повітряний удар

Середа, 9 жовтня 2024, 09:24
Минулої ночі росіяни, як завжди, завдали повітряний удар дронами-камікадзе та ракетами.
ППО вночі відбивала російський повітряний удар

У ніч на 9 жовтня 2024 року ворог задав удару по Полтавщині трьома балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 із Курської області – рф., а також 22-ма ударними БпЛА із Приморсько-Ахтарська – рф., мис Чауда – Крим.

В результаті протиповітряного бою збито 21 ворожий БпЛА в Одеській, Вінницькій та Київській областях. 16 з них збито на південному напрямку у Одеській області Ще один ударний безпілотник повернув у напрямку росії.

Одеська область також зазнала цього удару. Повітряну тривогу за ніч оголошували двічі. Перший раз з 22:01 по 22:28 через ракетну небезпеку і другий раз з 23:58 по 3:21 ночі через загрозу "шахедів".

Третю ніч поспіль російські агресори тероризують Одеську область ударними безпілотниками.

Сили ППО знищили більшість цілей. Внаслідок атаки в Одеському районі у Чорноморську пошкоджено скління та фасад девʼятиповерхівки, без подальшого займання. Травмовано 5 осіб, троє з них госпіталізовані у стані середнього ступеня тяжкості.
Також сталося займання мансардного поверху недобудови. Пожежу, площею 400 м², оперативно ліквідували. Пошкоджено скління корпусу одного з медичних закладів.

Правоохоронці документують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одеської області.

comments powered by HyperComments