В Одесі російський удар по яхт-клубу завдав збитків на 344 мільйони

Четверг, 2 ноября 2023, 12:02
Державна екологічна інспекція встановила обсяг та суму завданих збитків під час російського повітряного удару 17 жовтня, коли уламками "шахеда" було пошкоджено яхт-клуб.
В Одесі російський удар по яхт-клубу завдав збитків на 344 мільйони

Під час чергової нічної атаки, яка відбулася вночі 17 жовтня, ворог пошкодив на узбережжі Чорного моря в Одесі яхт-клуб та ДЮСШ, яка там розташовувалася. Наразі фахівці встановили суму збитків, повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу. 

У відомстві зазначають, що внаслідок удару будівельними відходами засмітило площу у понад 2 тисячі квадратних метрів та завдано матеріальних збитків на понад 344 мільйона гривень. 

"Загальний розмір шкоди, завданої засміченням земельних ресурсів, складає понад 344,6 мільйона гривень. Інформацію передано до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю військовими діями", — йдеться у повідомленні. 

У ніч на 17 жовтня окупанти знову атакували південні регіони України. Виснажуючи системи протиповітряної оборони, ворог застосовував складну траєкторію обстрілів, зокрема на Одещині. Уламки одного із збитих БпЛА впали в  яхт-клуб Одеси, де зруйновано будівлю школи вітрильного спорту та ангар зберігання майна, пошкоджено цивільні приватні катери та яхти. 

comments powered by HyperComments