В Одеській області росіяни авіаційними ракетами атакували Затоку (ВІДЕО)

Александр Вельможко  |  Вторник, 26 июля 2022, 12:12
Вранці 26 липня росіяни нанесли повітряний ракетнй удар по селищу Затока в Одеській області.
В Одеській області росіяни авіаційними ракетами атакували Затоку (ВІДЕО)

Майже о 5-й годині ранку росіяни завдали масованого ракетного удару по півдню України - по Одеській та Миколаївській областям. 

По Одеській області вони стріляли ракетами класу "повітря - земля" з літаків. Є одне чи декілька влучень в приватні будівлі у приморському курортному селищі Затока. Одна людина постраждала. На місці працюють пожежники та слідчо-оперативна група. Було задіяно 42 рятувальника та 10 пожежних машин, які загасили велику пожежу. 

У Миколаївській області атаковано портову інфраструктуру. Також по Миколаєву та його околицям стріляли переобладнаними зенітними ракетами С-300 з тимчасово окупованої Херсонської області. Є влучання в авторинок, інші відкриті території передмістя. Інформація по масштабах руйнувань та постраждалих уточнюється.

На обстріл Одеської області відреагував президент України Володимир Зеленський: "Люди відпочивали та жили. Просто жили. Ні баз, ні військ. Просто терористам із рф захотілося постріляти".

Також Зеленський наголосив, що окупантам доведеться відповісти за всі скоєні ними воєнні злочини в Україні. "За все відповідатимуть. Кожен. Кожен "визволитель", який руйнує наше життя", — заявив президент.

Скоріш за все, росіяни планували влучити ще раз у міст через Дністровський лиман.

 

comments powered by HyperComments