На острові Зміїний Одеської області ЗСУ врятували від окупантів кота (ВІДЕО)

Среда, 20 июля 2022, 14:36
Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило ще один відеосюжет про роботу ЗСУ на острові Зміїний Одеської області. Весь час під окупацією на острові залишався чорний кіт. Його врятували.
На острові Зміїний Одеської області ЗСУ врятували від окупантів кота (ВІДЕО)

ЗСУ здійснили ще одну успішну операцію на острові Зміїний Одеської області, який починаючи з 30 червня звільнений від російських окупантів. 

Бійці висадилися на острів, і в першу чергу врятували там єдиного постійного місцевого мешканця - чорного кота, який декілька місяців прожив під російською окупацією. 

Окрім того, українські бійці знайшли та вилучили зразки техніки та зброї росіян. Серед них були безпілотники "Орлан-10", ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілкова зброя, зразки систем наведення та управління, документи - особисті документи військових, журнали ведення бойови дій та різні електронні пристрої з інформацією. Це свідчить про те, що росіяни тікали у паніці і навіть не встигли, або не подумали, знищити документацію.

Окрім того, на острові знайшли якийсь російський прапор, який замінили на український. Скоріш за все, росіяни вже після 30 червня висаджували на острів розвідувальну групу з малого катера.

 

comments powered by HyperComments