Як виглядає Одеса після шторму

Понеділок, 27 листопада 2023, 10:50
Наслідки шторму 26 листопада 2023 р. в Одесі.
Як виглядає Одеса після шторму

З другої половини дня 26.11.2023 Одесу та Одеську область накрив так званий "шторм століття", який вирує над Чорним морем. 

У відео - короткий огляд ситуації в Одесі після шторму.

В Одеській області всі автошляхи закриті для проїзду, там заблоковані сотні автомобілів та автобусів. Понад 150 тисяч мешканців Одеської області на ранок 27 листопада залишаються без електрики. 

В Одесі увечері на деякий час вимкнули центральне опалення від всіх великих котелень, в багатьох районах відключилося електропостачання, в інших світло постійно "миготіло", На деякий час в Одесі відключали воду. Вночі впала 100-метрова труба великої котельні в житловому масиві Котовського.

Однак вранці шторм вщух, на морі штиль. 

Вулиці доступні для проїзду. Активно працює снігоуборочна техніка - як у складі 6 великих колон, так і поодинці. З громадського транспорту курсують, здебільшого, маршрутки.

Трамваї та тролейбуси залишилися у депо. З трамваїв курсують лише маршрут №12 у центрі міста, маршрут №11, маршрут №17 до 6-ї фонтану, а також тролейбусі №7, №9 з Таїрова та Черьомушек до вокзалу, а також №12. Всі інші стоять, деякі трамваї ще з вчора залишилися на вулицях.

У дуже багатьох місцях вулиці Одеси захаращені деревами та гілками, які впали під час шторму, в тому числі на контактну мережу електротранспорту.

comments powered by HyperComments