Залізниця перевезла рекордну кількість зернових вантажів через кордон

Четверг, 1 декабря 2022, 14:21
Протягом листопада залізничники встановили своєрідний рекорд - перевезли через західні кордони України більше 1 мільйона тон зернових вантажів..
Залізниця перевезла рекордну кількість зернових вантажів через кордон

У транспортуванні зернових вантажів через західні кордони України за листопад перевезено 1 млн 23 тис. т. Це на 169 тис. т більше результату жовтня та є рекордом транскордонних залізничних перевезень. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи "Укрзалізниці" Валерій Ткачов. 

Він додав, що цього вдалося досягти завдяки збільшенню передавання через кордон вагонів із зерновими – з 530 вагонів на добу у жовтні до 641 вагонів на добу у листопаді.

"Дуже хороший показник. Коли ми починали в березні, то мали 320 тис. т. Зараз завдяки вам ми маємо понад 1 млн т. Приріс на 21%. Тому ми і досягли такого рівня перевезень", – наголосив Валерій Ткачов.

Він також додав, що найбільше зерна транспортовано через станцію Ізов (242 тис. т), що на кордоні з Польщею. Крім того, великі обсяги (понад 100 тис. т) прослідували через Батьово, Чоп та Ягодин.

comments powered by HyperComments