В Одеській області відновили майже 750 км ліній електропередач

Вторник, 27 февраля 2024, 14:38
Енергетики з ДТЕК за два роки відновили майже 750 км ліній електропередач та понад 100 об'єктів енергетики, що зазнали пошкоджень внаслідок російських обстрілів.
В Одеській області відновили майже 750 км ліній електропередач

Спеціалісти компанії ДТЕК, згідно з її повідомленням, протягом двох років повномасштабної війни ремонтують електромережі, які зазнають пошкоджень через ворожі атаки.

 За весь час енергетики відновили роботу 747 км ліній електропередачі різного класу напруги, полагодили понад 100 пошкоджених енергооб’єктів та повернули світло у домівки понад 116 тисяч родин Одеської області.

Крім того, співробітники ДТЕК допомагали ремонтувати обладнання після обстрілів на Львівщині, Вінниччині, деокупованій Київщині, неодноразово – на Донеччині та Херсонщині.

“206 бригад енергетиків щоденно трудяться, аби енергосистема Одещини працювала стабільно. Ми робимо все можливе, щоб забезпечувати українців світлом”, - йдеться в повідомленні.

ДТЕК Одеські електромережі у 2024 році планує продовжити свою інвестиційну програму, спрямовану на модернізацію ключових енергооб’єктів Одеської області. В рамках цього проєкту підприємство спрямує понад 1,1 мільярда гривень на реконструкцію та розвиток електромереж. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеські електромережі.

comments powered by HyperComments