Сніжна негода в Одеській області посилюється

Понедельник, 8 января 2024, 19:54
Обіцяні синоптиками хуртовина з похолоданням станом на вечір 8 січня посилюються.
Сніжна негода в Одеській області посилюється

Ситуація з похолоданням та сніжною непогодою в Одеській області посилюються. На 9 і 10 січня в регіоні запроваджено дистанційне навчання для школярів. 

В Одесі комунальні служби працюють в посиленому цілодобовому режимі. Задіяні чи перебувають у готовності більш як 100 одиниць снігоуборочної спецтехніки. Міський електротранспорт до 20-ї години ще працює з мінімальною кількістю рухомого складу на маршрутах.

За даними Одеської ОВА ситуація по районам області наступна:

Роздільнянський район: усі служби працюють у посиленому режимі. Без електропостачання 45 населених пунктів (20 910 осіб); 6 - частково. Працює 6 бригад ДТЕК, 18 працівників, 6 одиниць спеціалізованої техніки. Тепло, водо- та газопостачання у штатному режимі.
Відкриті пункти незламності, які забезпечені всім необхідним. Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Комунальна техніка та комунальники обробляють дороги та тротуари протиожиледними матеріалами.

Березівський район: два населених пункти частково без світла, 126 - повністю. Енергетики ДТЕК працюють над відновленням. 

Білгород-Дністровський район: усе працює в штатному режимі. На дорогах ожеледиця, невеликий сніг, працюють дорожні служби.

Болградський район: усе працює в штатному режимі.

Одеський район: електропостачання відсутнє повністю у 34-х населених пунктах. Працюють генератори, заявки в ДТЕК подані. Водо-, теплопостачання в наявності.

Ізмаїльський район: енергопостачання відсутнє в населених пунктах: Старі Трояни, Приозерне, Нова Покровка, Острівне, Кирнички, Плавні, Котловина, Нагірне, Орлівка, Комишівка. Водопостачання, газопостачання, теплопостачання - в штатному режимі.

Подільський район: відсутнє електропостачання у 80 нас.пунктах (70 100 осіб), працює 27 бригад ДТЕК. Централізоване водо-, тепло-, газопостачання наявне. Дороги проїзні, ожеледиця, намерзання снігу. Підрядна та комунальна техніка працюють. Функціонує 36 пунктів незламності.

comments powered by HyperComments